Menu
500 € 2.180 € /wk.
Rechtstreeks van de eigenaar
Strand : 900 m Gemeenschappelijk zwembad Huurwoningclassificatie : 4 étoiles (sterren) Internetaansluiting - Internet beschikbaar Vakantiehuis aanbevolen door huurders
OmschrijvingHuis 80650
Deze tekst is automatisch vertaald.
Luxe complex met zwembad 200m van de oceaan, de villa "D ", ruime villa, licht, ingericht in een eigentijdse stijl en kwaliteit het hele jaar geopend voor al uw verblijven. Terras, tuin, prive parkeerplaats, Fitne Mini
Résidence de standing avec piscine chauffée à 200m de l'océan, La villa "Ré", villa spacieuse, lumineuse, meublée dans un style contemporain de qualité vous accueille toute l'année pour tous vos séjours. Terrasse,Jardin, Parking privatifs, Mini fitne
Deze tekst is automatisch vertaald.
Gelegen op het schiereiland Fouras baden, deze residentie waarvan alle geclassificeerde villa's "Meublé de tourisme ****", gebouwd op minder dan 200m van de oceaan, heeft alle troeven om te genieten van een uitzonderlijke vakantie in Charente Maritime .

De architectuur met strakke lijnen van dit gehucht van tien villa's transporteert u bij uw aankomst. Een intieme sfeer aan de rand van de Atlantische Oceaan waar Spaanse en mediterrane invloeden zich vermengen, zoals een waterverf van licht in de kleuren van de zomer.

Het turquoise water op 29 ° C van het zwembad, de hot tub en de terrassen van het solarium nodigen u uit om het zoete leven van het schiereiland te proeven. Meer dan 2000 uren zon per jaar, een kleine zeebries die elke dag met het opkomend tij stijgt, zijn idyllische vakantieomstandigheden. En als de regen of een koude wind werd uitgenodigd voor het feest, zou het zwembad onmiddellijk veranderen in een overdekt zwembad met een breed beschermd strand.

Luiheid of ontdekkingen, waarom kiezen? geef jezelf allebei!

In de residentie van Thalassîles verblijft u tegelijkertijd aan de rand van de oceaan en in de buurt van de winkelsvan de badplaats; rustig in een groene omgeving in een woonwijk en op enkele tientallen kilometers aan entertainment en culturele en historische bezienswaardigheden van de regio.

De Thalassîles, de sesam van een onvergetelijke vakantie ... en om uw verblijf te verrijken, vertrouwt Maurice en Véronique u enkele geselecteerde adressen toe, en erkende lokale bewoners (restaurants, toeristische activiteiten, bezoeken ...). U profiteert dus van tarieven en / of voordelige diensten die voor u worden onderhandeld met belangrijke spelers van het toerisme in Charente Maritime (een waarde van meer dan 100 ? cumulatieve kortingen voor een gezin dat bestaat uit 2 volwassenen en 2 kinderen).

Terug van uw uitstapjes naar de residentie Thalassîles, zult u eindelijk genieten van het plezier van het vinden van het comfort van uw "thuis" in uw moderne villa, over-uitgerust, badend in het licht en de rust van de plaats.

LES THALASSÎLES, een residentie met alle ingedeelde villa's "Meublé de Tourisme ****"

Meer dan de charme van een natuurlijke omgeving badend in zachte lichten, meer dan de eilanden in hun smaragdgroene omgeving, meer dan het geschreeuw vanzeemeeuwen in azuurblauwe lucht, het zijn de faciliteiten en de diensten van de residentie "Thalassîles" die deze vakantiewoning zo gastvrij en zo vertederend maken.

De villa "Oleron", geclassificeerd "gemeubileerd 4 * toerisme" medio december 2018, is een vakantiewoning voor 4 tot 6 personen met modern comfort, over-uitgerust, osmose met de natuur dankzij de semi-schaduwrijke tuin en eikenbos in de buurt .

Met natuurlijk thermisch comfort, door zijn constructie, voegt de villa "Oléron" de luxe van de ruimte toe met zijn 65m ², een zomerse woonkamer op een terras van 20m ² blootgesteld Zuid-Zuid-West en een grote tuin die zich vormt met die van de anderen villa's van de residentie een groot omheind park waar kinderen veilig kunnen spelen.

Een grote woonkamer van meer dan 27 m² verwelkomt u rond de salontafel, in de grote en zachte slaapbank of comfortabele fauteuil. Een grote flatscreen-LED-tv (107 cm), een Blu-ray-speler en een stereo stereosysteem met dubbele luidspreker maken uw comfort compleet.

Uw comfort gaat ook verder met de twee badkamers van uw huis (douche, wastafel, berging, handdoekdroger en toilet):één op de begane grond en de andere boven. Een niveau van apparatuur dat veel verder gaat dan de normen van een gemeubileerd 5 * toerisme! Dit is hoe uw villa "Oléron" de verwachtingen van de meest veeleisende gasten overtreft.

Een open keuken, over-uitgerust zal toestaan dat fijnproevers hun gasten verrassen.

Op de vloer, een landing serveert twee grote kamers (13 en 12m ²) en een grote kamer met water met TOILET.

Het comfort van het bed met 160x190-vormgeheugen van de ouderslaapkamer maakt geen plaats voor de twee 90x190-bedden in de kinderkamer. De ruime kleedkamer en de ingebouwde kast bieden gemakkelijk plaats aan de kledingkast, zelfs bij een lang verblijf.

Het terras van uw villa "Oléron" verwelkomt alle gasten op zijn grote tuintafel, bijpassende bankjes en fauteuils. Je geniet van de grillen met de zomeraroma's die je hebt gemaakt met de verleidelijke Weber (TM) barbecue.

Als u de uitnodiging om ligstoelen in uw tuin te luieren, het zwembad en de zonnige terrassen met turkoois blauw water van de lagune bij 29 ° C kunt weerstaanwat hen betreft, zal komen om u te verleiden. Als u echter niet eerder bent bezweken voor de verleiding van het massagebad voor de spa.

Geeft u de voorkeur aan beweging? ..., het sportpalet staat vol met activiteiten:

een triatlon in volle natuur wordt u aangeboden aan de deur van uw residentie "Thalassîles":
* Een vleugje joggen in de volle natuur langs de paden langs de kust, of op het strand, of in het midden van moerassen en de rijke wilde fauna;
* Fietsen verleidt je? ... naar de kleine baaien, naar het "centrale" strand door het schaduwrijke "groene bos" van het Casino de Fouras;
* Van zwemmen in de oceaan, of naar het prachtige natuurlijke waterzwembad zee van het "centrale" strand, verlengd door een zonnige rust op het zand,

En tot slot: waarom vindt u niet de mini-fitnessruimte van uw huis, die aan de meest veeleisende sportwensen voldoet.
Établie sur la presqu'île de Fouras les bains, cette résidence dont toutes les villas classées « Meublé de tourisme ****», construite à moins de 200m de l'océan, réunit tous les atouts pour profiter de vacances exceptionnelles en Charente Maritime.

L'architecture aux lignes épurées de ce hameau de dix villas vous transporte dès votre arrivée. Une atmosphère intimiste au bord de l'océan atlantique où se mêlent influence espagnole et méditerranéenne, telle une aquarelle de lumière aux couleurs de l'été.

L'eau turquoise à 29°C de la piscine, le bain à remous et les terrasses du solarium vous inviteront à goûter à la douceur de vivre de la presqu'île. Plus de 2000 heures d’ensoleillement par an, une petite brise océanique qui se lève chaque jour avec la marée montante sont des conditions de vacances idylliques. Et si la pluie ou un vent froid s'invitaient à la fête, la piscine se transformerait immédiatement en une piscine d'intérieure avec sa large plage protégée.

Farniente ou découvertes, pourquoi choisir ? offrez-vous les deux !

A la résidence des Thalassîles, vous séjournez à la fois au bord de l'océan, et à proximité des commerces de la station balnéaire ; au calme dans un écrin de verdure au sein d'un quartier résidentiel et dans un rayon de quelques dizaines de kilomètres des animations et lieux culturels et historiques emblématiques de la région.

Les Thalassîles , le sésame de vacances inoubliables… et pour enrichir votre séjour, Maurice et Véronique vous confient quelques adresses sélectionnées, et reconnues des gens du pays (restaurants, activités touristiques, visites…). Vous profiterez ainsi de tarifs et/ou de prestations avantageuses négociées pour vous auprès d'acteurs incontournables du tourisme en Charente maritime (une valeur de plus de 100€ de réductions cumulées pour une famille composée de 2 adultes et 2 enfants).

De retour de vos excursions à la résidence des Thalassîles, vous goûterez enfin au plaisir de retrouver le confort de votre «chez vous», dans votre villa moderne, sur-équipée, baignée par la lumière et la quiétude du lieu.

LES THALASSÎLES, une résidence aux villas toutes classées « Meublé de Tourisme **** »

Plus que le charme d’un cadre naturel baigné de douces lumières, plus que les îles dans leurs écrins d’émeraude, plus que les cris des mouettes dans un ciel bleu azuré, ce sont les installations et les services de la résidence « Les Thalassîles » qui rendent cette location de vacances si accueillante et si attachante.

La villa « Oléron », classée « meublé de tourisme 4* » mi décembre 2018, est une location de vacances pour 4 à 6 personnes au confort moderne, suréquipée, en osmose avec la nature grâce à son jardin semi-ombragé et sa chênaie voisine.

Au confort thermique naturel, de par sa construction, la villa « Oléron » ajoute le luxe de l'espace avec ses 65m², un salon d'été en terrasse de 20m² exposé Sud-Sud-ouest et un grand jardin formant avec celui des autres villas de la résidence un grand parc fermé où les enfants peuvent jouer en toute sécurité.

Un vaste séjour de plus de 27m² vous accueille autour de la table de salon, dans son grand et moelleux canapé convertible ou son confortable fauteuil. Un téléviseur LED à grand écran plat, (107cm), un lecteur Blu-ray et un ensemble chaîne hi-fi à double enceinte viennent parfaire votre confort.

Votre confort se poursuit aussi avec les deux salles d'eau de votre logement (douche, vasque, rangements, sèche serviette et WC) : une au rez de chaussée et l'autre à l'étage. Un niveau d'équipement bien au-delà des normes d'un meublé de tourisme 5* ! C’est ainsi que votre villa « Oléron » saura dépasser les attentes des hôtes les plus exigeants.

Une cuisine ouverte, sur-équipée permettra aux plus fins gastronomes de ravir leurs invités.

A l’étage, un palier dessert deux vastes chambres (13 et 12m²) et une grande salle d'eau avec WC.

Le confort de la literie à mémoire de forme de 160x190 de la chambre parent ne cède en rien à celui des deux literies de 90x190 de la chambre enfant. Le spacieux dressing et placard intégrés accueilleront aisément les garde-robes de chacun même en cas de longs séjours.

La terrasse de votre villa « Oléron » accueillera tous les convives à sa grande table de jardin, ses bancs et ses fauteuils assortis. Vous y dégusterez, en toute quiétude, les grillades aux estivales saveurs que vous aurez concoctées grâce à l’alléchante cuisson du barbecue Weber(TM).

Si vous réussissez à résister à l'invitation au farniente des chaises longues posées dans votre jardin, la piscine et ses terrasses ensoleillées avec une eau lagon bleu turquoise à 29°C quant à elles, viendront vous tenter. Si toutefois, vous n'avez pas préalablement succombé en chemin à la tentation du bain massant du spa.

Vous préférez l'exercice ?..., la palette sportive est riche d’activités :

un triathlon en pleine nature s’offre à vous à la porte de votre résidence « Les Thalassîles » :
* Un zeste de footing en pleine nature le long des chemins côtiers, ou sur les plages, ou encore au milieu des marais et de sa riche faune sauvage ;
* Du vélo vous tente ? … jusqu'au petites criques, vers la plage « centrale » à travers le « bois vert » ombragé du Casino de Fouras ;
* De la natation dans l'océan, ou à la « Retenue d’eau » belle piscine naturelle d’eau mer de la plage « centrale », prolongé par un repos ensoleillé sur le sable ,

Et enfin, pourquoi ne pas retrouver la salle de mini-fitness de votre résidence, qui saura satisfaire les envies sportives des plus exigeants.
Kerncijfers
  • Type : Villa
  • 3 vertrekken - 4/7 personen
  • 2 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Woonoppervlak : 65 m²
  • Tuin : 100 m²
  • Verdieping: BG
  • zonder lift
Officiële classificatie
vakantiewoning met een officiële classificatie van de overheid :4 ster(ren)
Organisatie :Overheidsinstantie Charente-Maritime
Datum van de classificatie door de Franse overheid :14/12/2018
Aantal sterren :4 sterren voor 4 personen
Indeling van de woning
De kenmerken van het zwembad
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Type zwembad : Ingegraven
  • Vorm zwembad : Rechthoekig
  • Afmetingen van het zwembad : 4mx10m
  • Veiligheidssysteem : Overige
  • Diepte : Min : 1.45 m ; Max : 1.45 m
Voorzieningen en services
Belangrijke informatie over de woning
  • Huisdieren toegestaan (met toestemming vooraf van de eigenaar)
  • Niet-rokers
  • Eigen vervoer gewenst
Multimedia
  • Televisie
  • Hifi-installatie
  • TNT (in Frankrijk)
  • Telefoon
  • DVDspeler
  • Wifi gratis (Wifi binnenshuis)
Huishoudelijke apparaten
  • Magnetron/Microgolf
  • Oven
  • Koffiezetapparaat
  • Broodrooster
  • Afwasmachine
  • Wasmachine
  • Koelkast
  • Diepvriezer
  • Kooktoestel (elektrisch/gas)
  • Kookplaat
  • Waterketel
  • Droger
  • Stofzuiger
  • Racletteset
  • Strijkijzer
  • Haardroger
Buiten
  • gemeenschappelijke parkeerplaats
  • eigen parkeerplaats
  • Tuinameublement
  • Barbecue
Overig
  • Kinderbed(den)
  • Kinderstoel(en)
  • Jacuzzi
  • Douche
  • Chaise longue
  • Gezelschapsspelletjes
  • Boeken
Extra voorzieningen
  • Verhuur van wasgoed
  • Lakens inbegrepen
  • Rolstoeltoegankelijk
Overzicht van de vakantiewoning Fouras nr.80650
Met 2 kamers, 2 badkamers, deze vakantiewoning van 65 m² type villa ligt in Fouras. Ze is geschikt voor 4 tot 7 personen.
Volledige beschrijving van de vertrekken

Deze vakantiewoning is ideaal voor een verblijf aan zee of aan de oceaan, ligt in Fouras, Eiland van Aix, Frankrijk, aan zee.

In de buurt: strand (900 m), watersportvereniging (1.7 km), natuurpark, natuurreservaat (6 km), winkels (400 m).

Vanhier kan u naar : Fouras, Eiland van Aix, Atlantische kust, Sauvagekust.
Kijk op de kaart

Deze vakantiewoning type villa beschikt over de volgende uitrustingen:Deze vakantiewoning "zee" laat dieren toe (honden, katten) mits voorafgaand akkoord van de eigenaar.

Huur goedkoop in Fouras. Deze vakantiewoning villa, rechtstreeks van een particulier en zonder commissie, is 10 tot 40% goedkoper dan de gemiddelde huurprijzen op de markt.

De verhuurder adverteert op de site sinds 28/10/2013.

Neem contact op met de eigenaar via de beveiligde webmail om de huurvoorwaarden te bespreken.

Lijst van toeristische bezienswaardigheden

Toeristische streken
Plaatsbepaling van de vakantiewoning
Deze tekst is automatisch vertaald.
Welkom Thalassîles, een woonplaats van uitzonderlijke vakanties Fouras gemaakt in 2013.

200m van de zee, 10 geschakelde villa's ruim, licht, ingericht in een eigentijdse stijl kwaliteit verwelkomen u het hele jaar voor uw verblijf.

In een groene, zult u de rust terug na het tumult van het resort waarderen.

Gelegen tussen La Rochelle en Rochefort, balkon Fort Boyard is een perfecte plek om het schiereiland Fouras verkennen, bereiden grote ontsnapt in de eilanden Aix, Madame Re of Oleron en ook in Poitou-Charentes.

Of uw vakantie, een spa, een weekend, of "de Thalassîles" seminar, geprezen door de klanten, zijn ontworpen voor uw welzijn.


Bienvenue aux Thalassîles, une résidence de vacances d’exception crée en 2013 à Fouras.

A 200m de l’océan, 10 villas mitoyennes spacieuses, lumineuses, meublées dans un style contemporain de qualité vous accueillent toute l’année pour tous vos séjours.

Dans un écrin de verdure, on y apprécie le calme retrouvé après le tumulte de la station balnéaire.

Nichée entre La Rochelle et Rochefort, balcon sur Fort Boyard, c’est un lieu rêvé pour partir à la découverte de la presqu’île de Fouras, préparer des échappées belles dans les îles d’Aix, Madame, Oléron ou Ré et aussi dans le Poitou-Charentes.

Que ce soit pour vos vacances, une cure thermale, un week-end, ou un séminaire « les Thalassîles », plébiscitées par ses clients, sont conçues pour votre bien-être.

  • Plaatsnaam : Fouras (17450)
  • Vakantie Reisdoel : Zee (Plage Nord - 900 m)
  • Hoogte : 8 m
  • Ligging (op het zuiden bijv.) : Zuid
Toegankelijkheid
Deze tekst is automatisch vertaald.
Met de auto neemt u de afslag Fouras op het snelle spoor dat de A837 tussen La Rochelle en Rochefort verlengt.
Invoeren via Fouras Fouras Noord / Rook / Ile d'Aix, neemt u de eerste straat rechts na de ingang teken Fouras (straat Sauzaie), vervolgens de eerste straat links (Rue de Montfort)
de ingang van de woning is 50 meter aan uw linkerhand.

Met de trein, schetsen tot Gare de La Rochelle 20km of 12km station van Rochefort, busroutes Fouras.

Vliegvelden La Rochelle 30km, Bordeaux en Nantes 170 km.

Er, voor een verblijf in Fouras een voertuig is niet vereist.

Om de vele bezienswaardigheden van de regio te bezoeken is een nuttig voertuig.
En voiture prendre la sortie Fouras sur la voie rapide qui prolonge l’A837 entre Rochefort et La Rochelle.
Entrer dans Fouras par la voie Fouras Nord/ La Fumée/ Ile d’Aix, Prendre la première rue à droite après le panneau d’entrée dans Fouras (rue de La Sauzaie), puis la première à gauche (Rue Grignon de Montfort),
l’entrée de la résidence est à 50m sur votre gauche.

En Train, grandes lignes vers la Gare de La Rochelle à 20km ou la Gare d Rochefort à 12km, lignes de bus vers Fouras.

Aéroports de La Rochelle 30km, Bordeaux ou Nantes à 170 km.

Sur place, pour séjourner à Fouras un véhicule n’est pas indispensable.

Pour visiter les nombreux sites touristiques de la région un véhicule est utile.
Oordeel van de huurders
De aanbevelingen van de huurders.
« VoorgaandVolgend »
Waarom zijn deze opmerkingen betrouwbaar ?
Kwaliteitscontrole

Deze vakantiewoning heeft geen opmerkingen gekregen met een cijfer lager dan 4 op een totaal van 5, en ook geen alert.

De Kwaliteitsservice stelt zich ten doel om te zorgen dat de advertenties zeer betrouwbaar zijn en dat de huurders tevreden zijn.

De Kwaliteitsservice MediaVakanties.com :

  • Volg de mate van tevredenheid van huurders voor elke advertentie,
  • Controleer de echtheid van de opmerkingen,
  • Voert een systematisch kwaliteitsonderzoek uit in geval van negatieve beoordeling door een huurder,
  • Staat de verhuurder bij om de kwaliteit van zijn aanbieding te verbeteren ,
  • Neemt indien nodig corrigerende maatregelen waarmee de betrouwbaarheid van de advertenties kan worden gegarandeerd : info verhuurder, kwaliteitsmelding of verwijdering advertentie
Ons kwaliteitsbeleid
Geef aan wat niet klopt aan deze advertentie.
Indien u onze kwaliteitsservice over deze advertentie wenst te berichten, klik hier .
Betaling : Rechtstreeks van de eigenaar
De huur moet rechtstreeks betaald worden aan de eigenaar.
Uw veiligheid staat voorop
Beveiligde Betaling beschikbaar
  • Het platform MediaVakanties.com bevat procedures om frauduleuze advertenties tegen te gaan.
  • De site kent geen fraude sinds meerdere jaren.
Beschikbaarheidskalender
Beschikbaar Last-minute aanbieding Gereserveerd Reservatie in aanvraag

Tarieven van de vakantiewoning
500 € / 2.180 €$ 534 / $ 2.328£428 / £1.867734 $CAN / 3.202 $CAN485 SFr / 2.115 SFr /wk.
Waarom zijn de vakantiewoningen MediaVakanties.com goedkoper ?
Periode Meer info over de tarieven opVerblijf < 7 dagen Minimale verblijfsduur
van 19/04/24 tot 04/05/24670 €$ 715£574984 $CAN650 SFr / wk.1 overnachting
van 04/05/24 tot 11/05/24690 €$ 737£5911.013 $CAN670 SFr / wk.7 overnachtingen
van 11/05/24 tot 18/05/24600 €$ 641£514881 $CAN582 SFr / wk.
van 18/05/24 tot 25/05/24670 €$ 715£574984 $CAN650 SFr / wk.
van 25/05/24 tot 01/06/24600 €$ 641£514881 $CAN582 SFr / wk.
van 01/06/24 tot 08/06/24680 €$ 726£582999 $CAN660 SFr / wk.
van 08/06/24 tot 15/06/24820 €$ 876£7021.204 $CAN796 SFr / wk.
van 15/06/24 tot 22/06/24920 €$ 982£7881.351 $CAN893 SFr / wk.
van 22/06/24 tot 29/06/24950 €$ 1.015£8131.395 $CAN922 SFr / wk.
van 29/06/24 tot 06/07/241.150 €$ 1.228£9851.689 $CAN1.116 SFr / wk.
van 06/07/24 tot 13/07/241.460 €$ 1.559£1.2502.144 $CAN1.417 SFr / wk.
van 13/07/24 tot 20/07/241.560 €$ 1.666£1.3362.291 $CAN1.514 SFr / wk.
van 20/07/24 tot 27/07/241.700 €$ 1.815£1.4562.497 $CAN1.650 SFr / wk.
van 27/07/24 tot 03/08/241.950 €$ 2.082£1.6702.864 $CAN1.892 SFr / wk.
van 03/08/24 tot 10/08/242.180 €$ 2.328£1.8673.202 $CAN2.115 SFr / wk.
van 10/08/24 tot 17/08/241.960 €$ 2.093£1.6782.879 $CAN1.902 SFr / wk.
van 17/08/24 tot 24/08/241.670 €$ 1.783£1.4302.453 $CAN1.621 SFr / wk.
van 24/08/24 tot 31/08/24760 €$ 812£6511.116 $CAN738 SFr / wk.
van 31/08/24 tot 07/09/24880 €$ 940£7541.292 $CAN854 SFr / wk.
van 07/09/24 tot 14/09/24700 €$ 748£5991.028 $CAN679 SFr / wk.
van 14/09/24 tot 21/09/24630 €$ 673£539925 $CAN611 SFr / wk.
van 21/09/24 tot 28/09/24580 €$ 619£497852 $CAN563 SFr / wk.
van 28/09/24 tot 19/10/24540 €$ 577£462793 $CAN524 SFr / wk.
van 19/10/24 tot 26/10/24690 €$ 737£5911.013 $CAN670 SFr / wk.
van 26/10/24 tot 02/11/24580 €$ 619£497852 $CAN563 SFr / wk.
van 02/11/24 tot 09/11/24500 €$ 534£428734 $CAN485 SFr / wk.
van 09/11/24 tot 14/12/24500 €$ 534£428734 $CAN485 SFr / wk.
van 14/12/24 tot 21/12/24500 €$ 534£428734 $CAN485 SFr / wk.
van 21/12/24 tot 29/12/24700 €$ 748£5991.028 $CAN679 SFr / wk.
van 29/12/24 tot 04/01/25720 €$ 769£6171.057 $CAN699 SFr / wk.
van 04/01/25 tot 08/02/25500 €$ 534£428734 $CAN485 SFr / wk.
van 08/02/25 tot 08/03/25580 €$ 619£497852 $CAN563 SFr / wk.
van 08/03/25 tot 22/03/25510 €$ 545£437749 $CAN495 SFr / wk.
van 22/03/25 tot 29/03/25530 €$ 566£454778 $CAN514 SFr / wk.1 overnachting
van 29/03/25 tot 05/04/25630 €$ 673£539925 $CAN611 SFr / wk.
van 05/04/25 tot 12/04/25670 €$ 715£574984 $CAN650 SFr / wk.
van 12/04/25 tot 03/05/25670 €$ 715£574984 $CAN650 SFr / wk.
van 03/05/25 tot 10/05/25690 €$ 737£5911.013 $CAN670 SFr / wk.7 overnachtingen
van 10/05/25 tot 17/05/25600 €$ 641£514881 $CAN582 SFr / wk.
van 17/05/25 tot 24/05/25670 €$ 715£574984 $CAN650 SFr / wk.
van 24/05/25 tot 31/05/25600 €$ 641£514881 $CAN582 SFr / wk.
van 31/05/25 tot 07/06/25680 €$ 726£582999 $CAN660 SFr / wk.
van 07/06/25 tot 14/06/25820 €$ 876£7021.204 $CAN796 SFr / wk.
van 14/06/25 tot 21/06/25920 €$ 982£7881.351 $CAN893 SFr / wk.
van 21/06/25 tot 28/06/25950 €$ 1.015£8131.395 $CAN922 SFr / wk.
van 28/06/25 tot 05/07/251.150 €$ 1.228£9851.689 $CAN1.116 SFr / wk.
van 05/07/25 tot 12/07/251.460 €$ 1.559£1.2502.144 $CAN1.417 SFr / wk.
van 12/07/25 tot 19/07/251.560 €$ 1.666£1.3362.291 $CAN1.514 SFr / wk.
van 19/07/25 tot 26/07/251.700 €$ 1.815£1.4562.497 $CAN1.650 SFr / wk.
van 26/07/25 tot 02/08/251.950 €$ 2.082£1.6702.864 $CAN1.892 SFr / wk.
van 02/08/25 tot 09/08/252.180 €$ 2.328£1.8673.202 $CAN2.115 SFr / wk.
van 09/08/25 tot 16/08/251.960 €$ 2.093£1.6782.879 $CAN1.902 SFr / wk.
van 16/08/25 tot 23/08/251.670 €$ 1.783£1.4302.453 $CAN1.621 SFr / wk.
van 23/08/25 tot 30/08/25760 €$ 812£6511.116 $CAN738 SFr / wk.
van 30/08/25 tot 06/09/25880 €$ 940£7541.292 $CAN854 SFr / wk.
van 06/09/25 tot 13/09/25700 €$ 748£5991.028 $CAN679 SFr / wk.
van 13/09/25 tot 20/09/25630 €$ 673£539925 $CAN611 SFr / wk.
van 20/09/25 tot 27/09/25580 €$ 619£497852 $CAN563 SFr / wk.
van 27/09/25 tot 18/10/25540 €$ 577£462793 $CAN524 SFr / wk.
van 18/10/25 tot 25/10/25690 €$ 737£5911.013 $CAN670 SFr / wk.
van 25/10/25 tot 01/11/25580 €$ 619£497852 $CAN563 SFr / wk.
van 01/11/25 tot 08/11/25500 €$ 534£428734 $CAN485 SFr / wk.
van 08/11/25 tot 13/12/25500 €$ 534£428734 $CAN485 SFr / wk.
van 13/12/25 tot 20/12/25500 €$ 534£428734 $CAN485 SFr / wk.
van 20/12/25 tot 28/12/25700 €$ 748£5991.028 $CAN679 SFr / wk.
van 28/12/25 tot 31/12/25neem contact op met de eigenaar

  • Minimale verblijfsduur : 7 nachten
  • Vakantiecheques worden aanvaard (in Frankrijk)
  • Betaling voorschot aan de eigenaar bij reservering (rechtstreekse betaling): 25% van de huur

Deze tekst is automatisch vertaald.
Prijs gebaseerd op een bezetting van 4 personen, ? 5,50 per nacht en per extra persoon.

Er wordt een bijdrage van ? 60,- per verblijf toegevoegd aan de totaalprijs van de verblijfsweken.

Van begin november tot eind maart is het weektarief inclusief een toeslag van ? 40 voor elektriciteit, een eventueel eigen risico is voor rekening van de bewoner.

Er wordt een korting toegepast bij een verblijf van minimaal 3 aaneengesloten weken, in dit geval is het huishoudlinnen niet inbegrepen bij de huur, dit is een extra optie, neem contact met ons op.

Toeristenbelasting ? 1,75 per nacht en per persoon vanaf 18 jaar.

Borg om ?380 te betalen.

Teruggave van de borg na tegenstrijdige inventarisatie en eventueel aftrek van de restauratiekosten.

Geprijsde diensten:

Eindschoonmaakpakket ? 80,-

Terbeschikkingstelling van een extra bed van 90x190 (bed opgemaakt bij aankomst): ? 35/week

Verhuur van beddengoed voor extra bedden (bank): ? 35/week (bed reeds opgemaakt bij aankomst)

Verhuur van persoonlijk linnengoed (handdoek en washandje, lakenbad): 16?/week/persoon

Verhuur van strandhanddoeken: ? 5/week/persoon

Gratis diensten: Gesloten, onbewaakte parkeerplaats, onbeperkte internettoegang via wifi, mini-fitnessruimte, zwembad en jacuzzi van eind maart tot half november.
Tarif établi sur une base d'occupation de 4 personnes, un complément de 5,5€ par nuit et par personne supplémentaire.

Une contribution de 60€ par séjour sera rajoutée au total des prix des semaines du séjour.

De début Novembre à fin Mars, le tarif hebdomadaire inclus une charge de 40€ en électricité, le dépassement éventuel est à la charge du résident.

Une réduction pour les séjours d'un minimum de 3 semaines consécutives sera appliquée, dans ce cas la location n'inclue pas le linge de maison qui est en option complémentaire, nous contacter.

Taxes de séjour d'un montant de 1,75€ par nuit et par personne âgée de 18 ans et plus.

Caution à verser 380€.

Restitution de la caution après état des lieux contradictoire et déduction faite si nécessaire du coût de remise en état.

Services tarifés :

Forfait ménage en fin de séjour 80€

Mise à disposition d'un lit d'appoint supplémentaire de 90x190 (lit fait à l'arrivée) : 35€/semaine

Location de linge de lit pour lits d'appoint (Canapé) : 35€/ semaine (lit déjà fait à l'arrivée)

Location de linge personnel ( Serviette et gant de toilette, drap de bain) : 16€/semaine/personne

Location de drap de plage : 5€ /semaine/personne

Services gratuits : Parking fermé, non gardé, Accès illimité Internet par Wifi, mini espace de fitness, piscine et jacuzzi de fin mars à mi novembre.
Optionele multirisk-verzekering
Teneinde de kwaliteit van het aanbod te waarborgen heeft MediaVakanties.com© een multirisk-verzekering (optioneel) voor haar huurders : woning komt niet overeen met de advertentie, huurrisico, annulering/onderbreking verblijf, huurfraude, reisbijstand. Klik hier voor meer informatie.
Advertentie aangeboden door MediaVakanties.com
Allerlaagste prijs
Tussen particulieren
Geen commissie
Veiligheid
Fraudecontrole
Tevredenheidsenquête huurder
Verhuurder
Dhr Maurice S.
lid sinds 28/10/2013
Gesproken talen : FR EN DE US
Aantal advertenties : 3
Bericht
+31
de minimale verblijfsduur die wordt geaccepteerd voor deze locatie is 7 nachten
Verstuur
Acties

Delen

Uitprinten

Favoriet
bekijk mijn favorieten Favorieten ()
Reserveer! Dhr Maurice S. Gesproken talen : FR EN DE US