Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen zee Normandië
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Normandië
1 / 42
830 op- of aanmerking - Pagina 1/42
Flier B, 26/02/2024
4/5
Hele fijne woning en aardige verhuurders! Mooie, ruime kamers met eigen sanitair. Fijne bedden en bedlinnen. We hebben het erg naar ons zin gehad! Enige minpunt is dat de boiler niet is berekend op een dergelijke grote groep, ondanks kort douchen. Hier zou wat aan gedaan moeten worden, blijkt ook al uit eerdere recensies.

Vakantiehuis Arromanches 8 tot 23 personen
Vakantiewoning Arromanches - Calvados - Basse-Normandie
Maaike G, 07/05/2023
5/5
Ruime, zeer goed verzorgde en sfeervolle gite, waar we met veel plezier vakantie hebben gevierd. In de omgeving kun je makkelijk boodschappen doen, mooie natuurwandelingen maken, genieten van de nabijgelegen Normandische kust en allerlei historische locaties (o.a. Bayeux en de invasiestranden). De Franse verhuurders zijn heel vriendelijk en gastvrij. Een aanrader!

Vakantiehuis Bayeux 2 tot 10 personen
Vakantiewoning Saint-Martin-des-Entrées, tot 6 km Van Bayeux - Calvados - Basse-Normandie
Carin S, 14/09/2022
5/5
Zeer aardige en gastvrije eigenaresse. Huis was schoon en comfortabel. Alles was met veel zorg en liefde ingericht, met oog voor details. Dit geldt voor zowel binnen als buiten het huis. Eigen terras, barbecue en parkeerplek, dit alles met veel privacy. Zeer de moeite waard

Overige bijzondere accommodatie Etretat 2 personen
Vakantiewoning Bordeaux-Saint-Clair, tot 2 km Van Etretat - Seine-Maritime - Haute-Normandie
Asia W, 04/09/2022
5/5
Zeer tevreden over dit verblijf, aardige eigenaren

Appartement in een appartementencomplex Cabourg 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Merville-Franceville-Plage, tot 5 km Van Cabourg - Calvados - Basse-Normandie
Dineke K, 27/06/2022
4/5
Fijne ontvangst, goede uitleg over het huis en de bezienswaardigheden van Le Tréport. Het huis was erg schoon en netjes.
Marco D, 27/06/2022
5/5
Centraal gelegen woning, dichtbij MontSaint Michel en uitgebreide fietsmogelijkheden (fietspaden). Goede uitvalsbasis voor dagtochten naar Normandie en Bretagne. Eigenaresse had veel tips over wat te doen en te zien in de regio,tevens veel goede restaurants getipt. Compleet ingerichte woning, incl.BBQ enligstoelen.

Vakantiehuis Mont Saint Michel 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Le Mont-Saint-Michel, tot 5 km Van Mont Saint Michel - Manche - Basse-Normandie
Henriette V, 22/10/2021
5/5
Een originele, oude familievilla met prachtige ligging en veel ruimte. Verwacht geen luxe maar sfeer en gezelligheid. De pingpongtafel was een succes (tip: breng zelf batjes en ballen mee). Het uitzicht vanaf het terras verveelt nooit.

Villa Etretat 6 tot 14 personen
Vakantiewoning Vattetot-sur-Mer, tot 10 km Van Etretat - Seine-Maritime - Haute-Normandie
Marie-Anne H, 29/09/2021
5/5
Wij werden zeer vriendelijk onthaald door beide eigenaars en kregen van hen alle nodige uitleg. Het huis is zeer rustig gelegen en de stilte van de omgeving deed ons heel veel deugd. Het uitzicht is mooi en de nabijheid van de kust is een pluspunt. Alles wat een vakantieganger nodig heeft is in het huis aanwezig. Het huis is zeer netjes en goed onderhouden. We hebben volop van ons verblijf genoten en dankzij de vele toeristische brochures die er liggen konden we onze uitstapjes grondig voorbereiden. We raden dit vakantiehuis aan iedereen aan.

Chalet Etretat 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Saint-Martin-aux-Buneaux, tot 30 km Van Etretat - Seine-Maritime - Haute-Normandie
Ruben I, 22/08/2021
4/5
Prima appartement met mooi uitzicht op een goede locatie. Ik vond het alleen jammer dat er geen internetfaciliteit aanwezig was. Volgens de eigenaar is dit binnenkort wel het geval.

Appartement in een appartementencomplex Deauville 2 tot 3 personen
Vakantiewoning Villerville, tot 5 km Van Deauville - Calvados - Basse-Normandie
Quaak I, 26/08/2020
4/5
Ruim huis, ook veel ruimte eromheen. Rustige ligging. Alles in orde volgens afspraak. Vriendelijke verhuurder.

Huis 2 tot 8 personen
Montsenelle - Manche - Basse-Normandie
Nathalie V, 04/08/2020
5/5
Fantastische woning en locatie! We waren in eerste instantie skeptisch of dat de woning daadwerkelijk aan zee lag, maar niets is minder waar. Geweldige locatie in de duinen, vanuit de riante tuin wandel je zo het strand op. Buiten dineren met het geluid van de branding op de achtergrond. Idyllisch.👌 Wat betreft de woning zelf, oversteeg onze verwachtingen. Wanneer wijzelf, of de kinderen, iets nodig hadden, was het er! Van een buiten douche om de strand/surf spullen zandvrij te maken tot een Eierdopje. Gastvrije eigenaar die je met liefde en plezier wegwijs maakt. Rust, ruimte, luxe en goede nachtrust definiëren deze accommodatie. Zeker voor herhaling vatbaar. 🙏
Timmers H, 31/08/2019
5/5
Wat een geweldige (grote) woning en ruimte werd geboden. Hier gaan wij zeker nog een keer naar terug.

Stacaravan Deauville 4 tot 5 personen
Vakantiewoning Saint-Arnoult, tot 3 km Van Deauville - Calvados - Basse-Normandie
Marina R, 20/08/2019
5/5
Het huisje voldeed aan de verwachtingen, ligt heel strategisch in een doodlopend straat midden in het centrum van Etretat en toch weggetrokken van de drukte en het lawaai, het strand ligt op amper 5 min wandelafstand direct aan de reddingspost wat heel geruststellend is als je met kinderen op reis bent. Ook de winkeltjes, bakkers, restaurants e.a. zijn op amper 5 min afstand, het enige nadeel is het parkeren, het is overal betalend maar voor 7 dagen in de groene zone betaal je maar 25 Euro en in de rode zone 50 euro, wat nog wel meevalt, op ongeveer 1 km is er een gratis parking. De verhuurders zijn heel vriendelijk en correct
Mia V, 06/08/2019
4/5
Prachtige locatie, jammer dat de woning niet proper was. De woning komt overeen met de omschrijving, maar de hygiëne liet te wensen over. Er was blijkbaar niet schoongemaakt, zelfs keukenpannen, bestek enz ongewassen weggeborgen. De woning is zeker aan opfrissing en renovatie toe.

Huis Saint Valéry en Caux 1 tot 8 personen
Vakantiewoning Veulettes-sur-Mer, tot 10 km Van Saint Valéry en Caux - Seine-Maritime - Haute-Normandie
Myrthe B, 04/08/2019
5/5
Heel fijn huisje in een geweldige streek. Zeer vriendelijke verhuurders

Vakantiehuis Barfleur 1 tot 4 personen
Vakantiewoning Barfleur - Manche - Basse-Normandie
Denis O, 30/07/2019
5/5
Pluses: + Location in very beautiful small quite village with very amazing surroundings + Rather comfortable house for a 4-persons family, equipped with all needed devices and facilities + Friendly host-mate + No mosquitos (but a lot of flies) Minuses: - No air-conditioner and it is not good to open windows because of flies - There is a small shop in the village but for real shopping (even for food) you need to drive about 9 km --> But I would say, may be, it is even more plus, than minus - The host-mate speaks only French, but communication via Google translate makes our life easy - It is possible to book only 1 week (or 2, or 3, etc). and only from Saturday till Saturday - very often it is not convenient - No bed linen is provided, you need to bring your own and it will eat significant space in your car

Huis Mont Saint Michel 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Courtils, tot 10 km Van Mont Saint Michel - Manche - Basse-Normandie
Bob H, 08/07/2019
5/5
Very pleasant people, fantastic location, an accommodation we intend to visit again!!
Wagemans-Felius N, 25/06/2019
4/5
Aangenaam verblijf gehad met vrienden. Geweldige ligging Toilet had schoner gekunt.

Appartement in een appartementencomplex Cabourg 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Cabourg - Calvados - Basse-Normandie
A V, 23/06/2019
4/5
Omdat we op zaterdag aankwamen konden we het huisje niet voor een paar dagen huren, we moesten toch voor een hele week de huur betalen, terwijl in de advertentie staat dat je ook voor een weekend of midweek kan huren
Wim Y, 02/08/2018
5/5
In 1 woord. Heerlijk

Huis Cabourg 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Merville-Franceville-Plage, tot 5 km Van Cabourg - Calvados - Basse-Normandie
1 / 42
830 op- of aanmerking - Pagina 1/42