Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen zee Frankrijk
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Frankrijk
1 / 656
13112 op- of aanmerking - Pagina 1/656
Flier B, 26/02/2024
4/5
Hele fijne woning en aardige verhuurders! Mooie, ruime kamers met eigen sanitair. Fijne bedden en bedlinnen. We hebben het erg naar ons zin gehad! Enige minpunt is dat de boiler niet is berekend op een dergelijke grote groep, ondanks kort douchen. Hier zou wat aan gedaan moeten worden, blijkt ook al uit eerdere recensies.

Vakantiehuis Arromanches 8 tot 23 personen
Vakantiewoning Arromanches - Calvados - Basse-Normandie
Johan C, 23/10/2023
4/5
De woning is centraal gelegen aan de Opaalkust en en mooie uitvalsbasis voor wandelingen en bezoek aan de Boulogne sur Mer (aquarium). De inrichting is sober maar van alle gemakken voorzien. De zithoek bevindt zich op de vide, dat is een minpunt. Er is een heerlijke tuin waar je lekker in het zonnetje kan zitten en barbecuen. De communicatie met de eigenaar loopt soepel maar in het Frans. Het huis heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Mooie omgeving.

Villa Wissant 8 tot 10 personen
Vakantiewoning Audinghen, tot 5 km Van Wissant - Pas de Calais - Nord-Pas de Calais
Y. B, 15/10/2023
5/5
Mooie ligging met uitzicht op zee en zwembad. Dichtbij winkels. Goed uitgangspunt voor fietstochtjes naar Cannes, Nice en verder.

Appartement in een appartementencomplex Juan les Pins 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Antibes, tot 2 km Van Juan les Pins - Alpes-Maritimes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Martijn K, 23/09/2023
4/5
We hadden een appartement op 2 hoog. Op maandag werd begonnen met de renovatie van het appartement boven ons. In eerste instantie zelfs met een sloophamer. Later werd een puin stort koker buiten het gebouw gehangen, ook voor ons raam langs. We hebben contact opgenomen met de verhuurder die volgens zeggen ter plekke is geweest. Het geluid boven ons ons was daarna een stuk minder maar er blijft toch een gevoel dat dit niet hoort als je een appartement huurt. Verder was alles in orde , alleen douchen in bad zonder douchegordijn en ophanghaak voor de douchekop is lastig en geeft snel een waterballet. Groeten Klaas en Rita M.

Appartement in een appartementencomplex Wissant 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Wissant - Pas de Calais - Nord-Pas de Calais
Hans M, 19/09/2023
5/5
Fijne, ruime en schone accomodatie in een zeer rustige residence met een heerlijk zwembad. Auto fijn geparkeerd in de afgesloten parkeergarage. Verhuurder ook zeer vriendelijk en betrokken zowel bij ontvangst en vertrek. We komen graag terug.

Appartement in een appartementencomplex Fréjus 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Fréjus - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Marijke M, 13/09/2023
5/5
Zeer fijn appartement, volledig ingericht en 2 ventilatoren. We hebben helemaal niks gemist in het appartement en het was erg schoon. Op loopafstand van het strand, winkels en restaurants de auto bijna niet nodig gehad. Fijn tuintje met voldoende privacy. Ondanks de taal barrière toch goed kunnen communiceren met de verhuurders. Erg vriendelijk ontvangen en alles goed uitgelegd. Ik zou het appartement zeker adviseren aan andere andere verhuurders.

Appartement in een appartementencomplex Saint Pierre la Mer 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Saint Pierre la Mer - Aude - Languedoc-Roussillon
Benny En Carla V, 07/09/2023
5/5
Super ontvangst, zeer mooi appartement, alles is aanwezig (en zelfs nog meer!), rustig en ideaal gelegen om de mooie omgeving te verkennen. Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!

Appartement in een appartementencomplex Wimereux 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Wimereux - Pas de Calais - Nord-Pas de Calais
Patrick V, 06/09/2023
5/5
Fantastische locatie
Lilia F, 16/08/2023
5/5
Een fijne vakantiewoning op een rustige plek. Alles was goed geregeld.
Lucas S, 16/08/2023
5/5
Prima woning voor een gezin van maximaal vijf personen. Alles was in orde.
Geja B, 14/08/2023
5/5
Het huis is zeer compleet uitgerust, schoon en ligt op een mooie rustige maar toch centrale plek. De ontvangst en het contact met de verhuurder was zeer vriendelijk.
Christine Z, 08/08/2023
4/5
Vriendelijke ontvangst, prettig huis met prachtige tuin. Zeer compleet ingericht (spelletjes, ligstoelen, parasols enz.) Wissant is een heel leuk dorpje in een prachtige omgeving.
Sandra V, 31/07/2023
5/5
Zeer aangenaam verblijf gehad in deze fijne vakantiewoning. Ook een zeer goede ontvangst van de eigenares met de nodige uitleg over de woning en goede tips over niet te missen bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt. Top vakantie!
Marjon H, 25/07/2023
5/5
Fijne ruime woning met ruime tuin, voorzien van alles wat nodig is. Wij hebben er met 5 personen een heerlijk verblijf gehad. Woning was op zich goed gepoetst op 2 items na. Ligging huis in een fijn rustig vakantiepark in een mooie omgeving niet ver van het strand en met veel mooie bezienswaardigheden in de regio.
Cornelis J, 18/05/2023
5/5
Dit is de mooiste woning die we tot nu toe gehad hebben. Zeer compleet.
Maaike G, 07/05/2023
5/5
Ruime, zeer goed verzorgde en sfeervolle gite, waar we met veel plezier vakantie hebben gevierd. In de omgeving kun je makkelijk boodschappen doen, mooie natuurwandelingen maken, genieten van de nabijgelegen Normandische kust en allerlei historische locaties (o.a. Bayeux en de invasiestranden). De Franse verhuurders zijn heel vriendelijk en gastvrij. Een aanrader!

Vakantiehuis Bayeux 2 tot 10 personen
Vakantiewoning Saint-Martin-des-Entrées, tot 6 km Van Bayeux - Calvados - Basse-Normandie
Ingrid R, 26/04/2023
5/5
Het is een heel fijn huis. Van alle gemakken voorzien. Dichtbij prachtige wandelroutes, ook vanuit het huis. Tussen 2 mooie steden, en dichtbij zee. Wij willen volgend jaar weer terug.

Vakantiehuis Wissant 1 tot 11 personen
Vakantiewoning Tardinghen, tot 3 km Van Wissant - Pas de Calais - Nord-Pas de Calais
Luk D, 07/03/2023
5/5
alles was verzorg en netjes en het is gelegen op een schitterende plaats met een uitzonderlijk zicht op de zee.
Christel C, 10/02/2023
5/5
Een prachtige, ruime villa, dicht bij de wilde zee. Van hieruit kan men mooie wandelingen maken. Er zijn in de omgeving verschillende goede restaurants. Ons verlengd weekend was schitterend
Ingrid B, 04/02/2023
5/5
Alles is tiptop in orde, goede ontvangst door contactpersoon . De ligging is schitterend , prachtig zicht op zee, vlak aan wandelweg .
1 / 656
13112 op- of aanmerking - Pagina 1/656