Menu
800 € 1.000 € /wk.
Rechtstreeks van de eigenaar
Pistes : 150 m skiliften : 250 m Vakantiehuis aanbevolen door huurders
OmschrijvingAppartement 66362
Deze tekst is automatisch vertaald.
VAL D'ISERE in het hart van het resort: prachtige F2 + Cabin met prachtig uitzicht en overdekte parkeerplaats
VAL D'ISERE en plein coeur de station : beau F2+Cabine avec belle vue et place de parking couverte
Deze tekst is automatisch vertaald.
Onze woning ondergaat momenteel grote renovatie- en verhogingswerkzaamheden:
Voor de opening van het seizoen 2024 in december zouden we logischerwijs weer de beschikking moeten krijgen over ons appartement, met een mooie, moderne woning buiten en in de gemeenschappelijke ruimtes.

Het appartement is gelegen op de 2e verdieping MET lift; het is uitgerust voor 5 personen.
Het wordt verhuurd met een overdekte parkeerplaats, gelegen op de parkeerplaats van het dorp Val (deze ruimte is inbegrepen in onze huurprijs). Let op: de maximaal mogelijke hoogte binnen de parkeergarage is 195 cm.

Voor elke verhuur is een borg van ? 500 per borgcheque vereist. Deze wordt binnen een week na uw verblijf teruggegeven als alles in orde is bij vertrek.

Bovendien moet bij bewoning door volwassenen een gemeentelijke toeristenbelasting van 5,50% bij onze huurprijzen worden opgeteld. Bij aanwezigheid van 1 of meer minderjarige kinderen wordt de belasting pro rata berekend.

Accommodatie "F2 + Cabine" inclusief entree,
een grote woonkamer - woonkamer met balkon en open keuken,
een onafhankelijke hoofdslaapkamer met balkon,
& Agesloten cabine voorzien van 3 bedden (2 stapelbedden + een 3e in een la om te openen en omhoog te brengen).
De totale oppervlakte bedraagt 48 m².
Het uitzicht - over het oude dorp en de hoogten van Solaise - is schitterend, zowel overdag als 's nachts.

Het appartement wordt regelmatig bewoond door de eigenaren en is praktisch, goed uitgerust en zeer functioneel.
De keukenuitrusting is compleet (veel mooi serviesgoed en talrijke apparaten: raclette, plancha, multi-crêpes,...

Let op: lakens en handdoeken zijn niet bij de huur inbegrepen. Ze moeten door de huurders worden meegebracht of tegen een meerprijs ter plaatse in het resort worden gehuurd.

Op een uitzonderlijke locatie in het hart van het dorp,
het appartement bevindt zich op de 2e verdieping met lift van een kleine residentie LE PRARIOND, met een prachtig uitzicht op de toegangsboog naar Val Village.
Hier bevindt zich het VVV-kantoor van Val d'Isère in RC.
we zijn gevestigd in de onmiddellijke nabijheid van alle winkels (bakker, supermarkt, pers, boetieks, enz.).
Het sneeuwfront is bereikbaar door Val Village over te steken (ongeveer 100 meter lopen), of door degratis shuttles met haltes aan de voet van de residentie (2 richtingen: richting La Daille via het sneeuwfront, aan de kant van de kinderopvang, of de laan oversteken, richting Fornet).

Het appartement bestaat uit 2 delen:
een daggedeelte (eetkamer keuken & woonkamer) en een nachtgedeelte (hut en slaapkamer).

Het "dag"-gedeelte omvat een keuken die open staat voor de woonkamer, gescheiden door een doorgeefluik. De uitrusting bestaat uit een vaatwasser voor 12 couverts, multifunctionele oven (MO-Grill en roterende warmte), tafelkoelkast en 2 keramische kookplaten.
Het serviesgoed is zeer compleet en je vindt er tal van apparatuur (klassiek koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, racletteapparaat, plancha, etc.).

Het eetkamergedeelte heeft een tafel met een verlengstuk aan het uiteinde en opbergbanken die schuin zijn geplaatst.

Voor de woonkamer: een grote hoekbank, met uitzicht op een aan de muur gemonteerde tv en de erker die uitkomt op het balkon (rookruimte).

Het 'nacht'-gedeelte omvat een hut met 2 stapelbedden (plus een 3e bed dat in een uittrekbare lade kan worden geopend) en een opbergkast.
Een schuifdeurscheidt de cabine van de woonkamer.

Dan een aparte hoofdslaapkamer, met een tweepersoonsbed (beddengoed van 160 x 200), een ladekast, een aan de muur gemonteerde tv met geïntegreerde dvd-speler ? een kleine voorraad dvd's voor alle leeftijden opgeslagen op de slaapkamerplank.
Deze slaapkamer komt uit op het balkon.

De accommodatiecapaciteit van het appartement bedraagt maximaal 5 bedden:
een tweepersoonsbed (160X200 bedden) in de slaapkamer en 3 bedden in de cabine (80 x 190 bedden).

De badkamer kijkt uit op de ingang; het omvat een badmeubel en een ligbad met douche.
De toiletten zijn gescheiden.
Kleine garderobekast bij de ingang en talrijke muurhaken om al uw skikleding op te hangen.

Het balkon is zeer zonnig. Om het uit te rusten: 2 ligstoelen, 4 stoelen en 2 kleine teakhouten tafels.

De skiberging bevindt zich bij de ingang van de woning, op de begane grond.

BELANGRIJK :

Wij beschikken niet over een schoonmaakdienst en aan het einde van uw verblijf dient het appartement schoon, geventileerd en opgeruimd te worden achtergelaten (evenals de afwas), alles zonder enige schade en zonder tabaksgeur.
Anders de kostenDe schoonmaak is uw verantwoordelijkheid en wordt afgetrokken van uw borg (minimumbedrag van ? 100 voor een schoonmaakreis in het winterseizoen, of zelfs meer, afhankelijk van de staat van de accommodatie en de werkzaamheden die worden uitgevoerd).
Het appartement wordt na elk vertrek gecontroleerd. Anders zijn de schoonmaakkosten voor uw rekening en worden deze van de borg afgetrokken.

Als u aan het einde van uw verblijf een schoonmaakservice wenst, dient u dit bij aankomst te plannen (budget van ongeveer ? 100 in het seizoen voor een "normale" schoonmaak), om dit te onthouden en vanaf het begin van uw verblijf ter plaatse te betalen uw verblijf uw vakantie; vooral in het hoogseizoen.

Voor alle bedden zijn dekbedden beschikbaar, maar voor de rest van het linnengoed wordt niet gezorgd: u dient zelf uw badlinnen, uw lakens en uw kussenslopen en kussens mee te nemen;
Of huur ze in het resort door ze voorafgaand aan uw verblijf te reserveren (ter informatie: huurprijs voor het jaar 2023: ? 30 voor het tweepersoonsbed en ? 10 per eenpersoonsbed).

Als het seizoen 2024 om gezondheidsredenen geen skiliften zou hebben, zoals het seizoen 2021, wordt er een korting toegepast op de prijs van het verblijf.Op de huurcontracten staat vermeld dat de hoogte van deze korting afhankelijk is van de week (hoogseizoen of laagseizoen).
Notre résidence subit actuellement d'importants travaux de ravalement et de surélévation :
Nous devrions logiquement récupérer l'accès à notre appartement pour l'ouverture de la saison 2024 courant décembre, avec en extérieur et dans les communs, une belle résidence au goût du jour.

L'appartement est situé au 2ème étage AVEC ascenseur ; il est équipé pour 5 personnes.
Il est loué avec une place de parking couverte, située dans le parc de stationnement de Val village (cette place est comprise dans notre location). Attention : la hauteur maximale possible est de 195 cm à l'intérieur du parking.

Une caution de 500 € par chèque de dépôt vous sera demandée pour toute location. Elle est restituée sous huitaine après le séjour si tout est OK à votre départ.

Egalement, il convient d'ajouter à nos prix de location une taxe municipale de séjour, de 5,50 % en supplément, pour une occupation par des adultes - la taxe est à proratiser si il y a 1 ou plusieurs enfants mineurs.

Logement " F2 + Cabine " comprenant l'entrée,
un grand salon - séjour avec balcon et cuisine ouverte,
une chambre parentale indépendante sur balcon,
& une cabine fermée équipée de 3 couchage (2 lits superposés + un 3ème en tiroir à ouvrir et à relever).
La superficie totale est de 48 m².
La vue - sur le vieux village et sur les hauts de Solaise - est magnifique, tant de jour que de nuit.

Régulièrement occupé par les propriétaires, l'appartement est pratique, bien équipé et très fonctionnel.
L'équipement de cuisine est complet (beaucoup de jolie vaisselle et de nombreux appareils : raclette, plancha, multi-crêpes,...

Attention : les draps et le linge de toilette ne sont pas fournis avec la location. Ils sont à apporter par les locataires, ou à louer en supplément sur place dans la station.

Sur un emplacement exceptionnel en plein coeur du village,
l'appartement est au 2ème étage avec ascenseur d'une petite résidence LE PRARIOND, avec une vue superbe sur l'arche d'entrée de Val Village.
C'est celle où se situe en RC l'Office de Tourisme de Val d'Isère.
nous sommes situés à proximité immédiate de tous les commerces (boulangerie, supérette, presse, boutiques,...).
Le front de neige est accessible en traversant Val Village (environ 100 mètres à marcher), ou en prenant les navettes gratuites avec arrêts au pied de la résidence (2 sens : direction La Daille en passant par le front de neige, côté garderie d'enfants, ou en traversant l'avenue, direction Fornet).

L'appartement se compose de 2 parties :
une partie jour (cuisine SAM & salon)et une partie nuit (cabine et chambre).

La partie "jour" comprend une cuisine ouverte sur le séjour, séparée par un passe-plat. L'équipement est lave vaisselle 12 couverts, four multifonctions (MO-Gril & chaleur tournante), réfrigérateur-table & 2 plaques de cuisson en vitrocéramique.
La vaisselle est très complète et vous trouverez de nombreux équipements (cafetière classique & à dosettes, bouilloire, grill-pain, appareil à raclette, plancha,...).

L'espace Salle à Manger comporte une table avec allonge sur l'extrémité, et des bancs-coffres, positionnés en angle.

Pour la partie salon : un grand canapé d'angle, face à une TV murale et à la baie vitrée ouvrant sur le balcon (espace Fumeurs).

La partie "nuit "comprend une cabine avec 2 lits superposés (plus un 3ème lit à ouvrir en tiroir gigogne à relever) et un placard de rangement.
Une porte coulissante sépare la cabine du séjour.

Puis une chambre parentale indépendante, avec un lit 2 personnes (literie 160 x 200), une commode, une TV murale avec lecteur de DVD intégré –petit stock de DVD pour tous les âges rangés sur l'étagère de la chambre.
Cette chambre ouvre sur le balcon.

La capacité d'hébergement de l'appartement est au maximum de 5 couchages :
un lit de 2 personnes (literie 160X200) dans la chambre, et 3 couchages dans la cabine (literies de 80 x 190).

La salle de bain donne sur l'entrée ; elle comprend un meuble vasque lavabo et une baignoire avec douchette.
Les toilettes sont séparées.
Petit placard penderie dans l'entrée, et de nombreuses patères murales pour suspendre tous les vêtements de ski.

Le balcon est très ensoleillé. Pour l'équiper : 2 transats, 4 chaises & 2 petites tables en teck.

Le casier à skis est situé dans l'entrée de la résidence, en rez de chaussée.

IMPORTANT :

Nous n'avons pas de service de ménage et, en fin de séjour, l’appartement doit être libéré propre, aéré et rangé (ainsi que la vaisselle), le tout sans aucune dégradation et sans odeur de tabac.
A défaut, le coût du ménage serait à votre charge et il serait retenu sur votre caution (forfait minimum de 100 € pour un déplacement ménage en saison d'hiver, voire plus en fonction de l'état du logement et du travail qui serait à réaliser).
L''appartement sera vérifié après tout départ. A défaut, le coût du nettoyage serait à votre charge et il serait retenu sur la caution.

Si vous souhaitiez un service de ménage en fin de séjour, il faudrait le prévoir dès votre arrivée (budget d'environ 100 € en saison pour un ménage "normal"), pour le retenir et le régler sur place dès le début de vos vacances ; surtout en haute saison.

Des couettes seront à disposition pour tous les lits, mais le restant du linge n'est pas fourni : vous devrez apporter votre linge de toilette, vos draps et vos taies d’oreillers & de traversin ;
Ou les louer dans la station, en les réservant au préalable à votre séjour (pour information, coût des location pour l'année 2023 : 30 € pour le lit double, et 10 € par lit simple).

Si la saison 2024 était pour raison sanitaire sans aucune remontée mécanique, à l'identique de la saison de 2021, une remise serait appliquée sur le prix du séjour. Elle est mentionnée sur les contrats de location, le montant de cette remise étant en fonction de la semaine (haute période, ou basse saison).
Kerncijfers
  • Type : Appartement
  • 2 vertrekken - 4/5 personen
  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • Woonoppervlak : 48 m²
  • Verdieping: 2de
  • met lift
Officiële classificatie
Registratienummer afgegeven door de overheid :73304000454VQ
Indeling van de woning
Voorzieningen en services
Belangrijke informatie over de woning
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Niet-rokers
  • In een gezellige wijk
Multimedia
  • Televisie
  • DVDspeler
Huishoudelijke apparaten
  • Magnetron/Microgolf
  • Oven
  • Koffiezetapparaat
  • Broodrooster
  • Afwasmachine
  • Koelkast
  • Kookplaat
  • Waterketel
  • Stofzuiger
  • Racletteset
  • Strijkijzer
Buiten
  • gemeenschappelijke parkeerplaats
Overig
  • Opbergruimte voor skis
  • Centrale verwarming
  • Ligbad
Overzicht van de vakantiewoning Val d'Isère nr.66362
Met 2 kamers, 1 badkamer, deze vakantiewoning van 48 m² type appartement ligt in Val d'Isère. Ze is geschikt voor 4 tot 5 personen.
Volledige beschrijving van de vertrekken

Deze vakantiewoning is ideaal voor een skivakantie of verblijf in de bergen, ligt in Val d'Isère, op 150 m van de pistes..

In de buurt: pistes (150 m), skiliften (250 m).

Vanhier kan u naar : Val d'Isère, Savoie, Espace Killy, Franse Alpen, Vallée de la Tarentaise, Noordelijke Alpen, Nationaal park van Vanoise.
Kijk op de kaart

Deze vakantiewoning type appartement beschikt over de volgende uitrustingen:Huur goedkoop in Val d'Isère. Deze vakantiewoning appartement, rechtstreeks van een particulier en zonder commissie, is 10 tot 40% goedkoper dan de gemiddelde huurprijzen op de markt.

De verhuurder adverteert op de site sinds 15/09/2008.

Neem contact op met de eigenaar via de beveiligde webmail om de huurvoorwaarden te bespreken.

Lijst van toeristische bezienswaardigheden

Plaatsbepaling van de vakantiewoning
Deze tekst is automatisch vertaald.
Uitzonderlijke locatie in het centrum van het dorp, op de plek en in de woning van het Bureau van Toerisme Val d'Isère, dicht bij alle winkels en 80 meter van de skipistes.
Emplacement exceptionnel en plein centre du village, sur la place et dans la résidence de l'Office de Tourisme de Val d'Isère, à proximité immédiate de tous les commerces et à 80 mètres des pistes de ski.

  • Plaatsnaam : Val-d'Isère (73150)
  • Vakantie Reisdoel : Berggebied
  • Verdieping : 2 met lift
  • Hoogte : 1850 m
  • Uitzicht op gebergte
  • Ligging (op het zuiden bijv.) : Zuid-oost
Oordeel van de huurders
De aanbevelingen van de huurders.
« VoorgaandVolgend »
Waarom zijn deze opmerkingen betrouwbaar ?
Kwaliteitscontrole

Deze vakantiewoning heeft geen opmerkingen gekregen met een cijfer lager dan 4 op een totaal van 5, en ook geen alert.

De Kwaliteitsservice stelt zich ten doel om te zorgen dat de advertenties zeer betrouwbaar zijn en dat de huurders tevreden zijn.

De Kwaliteitsservice MediaVakanties.com :

  • Volg de mate van tevredenheid van huurders voor elke advertentie,
  • Controleer de echtheid van de opmerkingen,
  • Voert een systematisch kwaliteitsonderzoek uit in geval van negatieve beoordeling door een huurder,
  • Staat de verhuurder bij om de kwaliteit van zijn aanbieding te verbeteren ,
  • Neemt indien nodig corrigerende maatregelen waarmee de betrouwbaarheid van de advertenties kan worden gegarandeerd : info verhuurder, kwaliteitsmelding of verwijdering advertentie
Ons kwaliteitsbeleid
Geef aan wat niet klopt aan deze advertentie.
Indien u onze kwaliteitsservice over deze advertentie wenst te berichten, klik hier .
Betaling : Rechtstreeks van de eigenaar
De huur moet rechtstreeks betaald worden aan de eigenaar.
Uw veiligheid staat voorop
Beveiligde Betaling beschikbaar
  • Het platform MediaVakanties.com bevat procedures om frauduleuze advertenties tegen te gaan.
  • De site kent geen fraude sinds meerdere jaren.
Beschikbaarheidskalender
Beschikbaar Last-minute aanbieding Gereserveerd Reservatie in aanvraag

Tarieven van de vakantiewoning
800 € / 1.000 €$ 854 / $ 1.068£685 / £8561.175 $CAN / 1.469 $CAN776 SFr / 970 SFr /wk.
Waarom zijn de vakantiewoningen MediaVakanties.com goedkoper ?
Periode Meer info over de tarieven opVerblijf < 7 dagen Minimale verblijfsduur
van 19/04/24 tot 21/04/241.000 €$ 1.068£8561.469 $CAN970 SFr / wk.7 overnachtingen
van 21/04/24 tot 22/04/24neem contact op met de eigenaar
van 29/04/24 tot 06/05/24800 €$ 854£6851.175 $CAN776 SFr / wk.
van 06/05/24 tot 30/06/24neem contact op met de eigenaar
van 28/07/24 tot 31/12/26neem contact op met de eigenaar

  • Minimale verblijfsduur : 7 nachten
  • Betaling voorschot aan de eigenaar bij reservering (rechtstreekse betaling): 20% van de huur
Optionele multirisk-verzekering
Teneinde de kwaliteit van het aanbod te waarborgen heeft MediaVakanties.com© een multirisk-verzekering (optioneel) voor haar huurders : woning komt niet overeen met de advertentie, huurrisico, annulering/onderbreking verblijf, huurfraude, reisbijstand. Klik hier voor meer informatie.
Advertentie aangeboden door MediaVakanties.com
Allerlaagste prijs
Tussen particulieren
Geen commissie
Veiligheid
Fraudecontrole
Tevredenheidsenquête huurder
Verhuurder
Mevr Catherine F.
lid sinds 15/09/2008
Gesproken talen : FR
Aantal advertenties : 3
Bericht
+31
de minimale verblijfsduur die wordt geaccepteerd voor deze locatie is 7 nachten
Verstuur
Acties

Delen

Uitprinten

Favoriet
bekijk mijn favorieten Favorieten ()
Reserveer! Mevr Catherine F. Gesproken talen : FR