Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen studio's Savoie
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Savoie
1 / 50
986 op- of aanmerking - Pagina 1/50
Rene A, 06/02/2023
5/5
Was erg netjes,super schoon en verzorg en van alle gemakken voorzien. Erg attent dat de eigenaar heeft gewacht totdat wij arriveerden, hadden helaas 2 uur vertraging.
Benedikt S, 09/01/2023
4/5
Dit appartement ligt op de eerste verdieping van het gebouw Belvédère. Het balkon is zuid-westelijk gericht en zorgt voor heerlijke zonnewarmte in de namiddag. Je kan er ook genieten van het prachtig uitzicht op de bergen. Het appartement is goed onderhouden. Hier en daar zou het onderhoud iets beter kunnen (bovenste legplanken, bovenkanten kasten, binnenkant van sommige kasten), maar alles verder zeer naar behoren ! Verwarming gebeurt dmv vloerverwarming. Enige bijverwarming in de winter is aangewezen. Een toestel voor bijverwarming is aanwezig in het appartement of je brengt zelf iets mee. De keuken is klein, maar oké. Het kookvuur - bestaande uit 2 pitten - is een beperking voor het bereiden van 'uitgebreide' maaltijden, maar ca va. De slaapkamer met openschuivende wanden is handig. De ruimte kan dus opengezet of afgesloten worden. De tv is klein, maar is voor ons geen belangrijk punt. Wij vinden dit een appartement dat geschikt is voor 2 personen, maar slapen met 4 personen is mogelijk. Wij kwamen hier reeds voor de tweede keer en zouden zeker nog terugkeren. We zouden dit appartement dus zeker durven aanraden aan anderen. Fijne communicatie met de eigenaar en de mensen van Snow Clef Services die de zaken ter plaatse regelen.
Eef G, 07/03/2022
4/5
De communicatie met de verhuurder verliep goed en vriendelijk. Het appartement was wat we ervan verwacht hadden. Het ligt heel centraal in het dorp. We hebben een fijn verblijf gehad. We hadden bij aankomst wat problemen maar is dezelfde dag nog verholpen.
Marije D, 12/01/2022
5/5
Perfect located at the ski piste accessing val thorens ski area. Very handy ski deposit below included. The appartement is exactly like the pictures and description with a very complete kitchen and comfortable beds. Do bring bed linnen. We’ve had a lovely week and pleasant contact with the owner who is very flexible.
Marc G, 04/09/2020
5/5
Buitenterras mooie meerwaarde. Appartement heel goed uitgerust.
Olga S, 22/03/2020
5/5
Perfect place to spend the holiday. Everything needed is in, warm and cosy. Located on the piste, it takes only 50m to get to the nearest lift. Or just go down and enjoy your route to the next lift. Very friendly owners. Highly recommended. __________________________ Endroit parfait pour passer les vacances. Tout est nécessaire, chaleureux et confortable. Situé sur la piste, il ne faut que 30m pour se rendre à l'ascenseur le plus proche. Ou tout simplement descendre et profiter de votre itinéraire vers le prochain ascenseur. Propriétaires très sympathiques. Hautement recommandé.
Koen H, 09/01/2019
4/5
Goede woning met alles compleet aanwezig. Wel klein/compact. Goede WiFi!! Afstand tot pistes bedraagt ca 200 m lopen (vlak). Terug skiën tot appartement gaat mits goede skiër en voldoende sneeuw. Goede sleutel overdracht.
M. D, 25/01/2018
4/5
Keurig appartement/studio aan de piste. Netjes verzorgd met alle faciliteiten in het appartement. parkeermogelijkheid voor de deur. Stapelbed met slaapbank.
Wilfred A, 21/03/2017
4/5
Schoon appartement. Mooi uitzicht op de bergen. Dichtbij de liften. Goed uitgerust. Helaas geen internet. (Kleine) TV met digitale ontvanger. Vriendelijke verhuurster en goede ontvangst in tegenovergelegen restaurant. Ruime parkeergelegenheid.
Sibylle D, 11/05/2016
4/5
Niet helemaal nieuw, maar wel heel proper. Heel goede ligging tov skischool en liften.
Marijke V, 24/03/2016
5/5
Prima studio, zeer goed uitgerust, prettig mailcontact met de eigenaar. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. (Beau studio, très bien équipé, un gentil contact e-mail avec le propriétaire. Rapport qualité/prix excellent.)
Dirk V, 22/03/2016
5/5
Leuke vakantiewoning vlak aan de piste. Spijtig dat de dubbele beglazing ergens lek is en vlekken tussen de glazen geeft.
Dirk V, 10/04/2015
5/5
Leuk appartement met directe toegang door een poortje op het balkon. Gerieflijke keuken en goede bedden en voldoende kasten.
Nina T, 13/04/2014
5/5
Vlot en aangenaam contact via mail met de verhuurder, vlotte opstuur van de sleutel naar Belgie, heel aangenaam verblijf Een aanrader, merci mr.Jean -), ook voor het gestelde vertrouwen in mij.
Marnick D, 21/03/2013
5/5
Het appartement ligt stapvoets van de pistes op amper 2 min loppafstand. Het is een proper appartement, klein maar gezellig voor 4 personen. Wij hebben een aangename en heel rustige skivakantie gehad, geen lawaai, op 50 m een lekkere bakkerij en op loopafstand een grote supermarche waar je alle voedingswaren kan krijgen, een aanrader en een correcte en eerlijke verhuurder. Bedankt.
Marga L, 02/02/2013
4/5
Het appartement was prima. We hadden wel moeite om het te vinden de eerste keer. Het appartement zit op de tweede verdieping en in de gang is het bijna niet vindbaar dat er een trap naar boven zit. Maar verder was alles naar wens!
Werler G, 28/04/2008
5/5
Het appartement is klein maar geschikt voor 2 volwassenen en drie (niet al te grote) kinderen. De bedbank in de kamer is om te bouwen tot 2 pers. bed en onder het stapelbed zit een extra uittrek bed waarop het 3e kind kan slapen. Hoewel het appartement klein is biedt het voldoende voor een zeer prettig verblijf. De keuken is voorzien van een vaatwasser en magnetron, de badkamer van een bad/douche en wastafel. Er is ruim voldoende bestek, borden, pannen etc. Alles is wat gedateerd maar voldoet prima. Vanaf de overdekte parkeerplaats of de gratis parkeerplaats buiten is het nog een behoorlijk eind lopen naar het appartement. (hoofdingang in, naar boven naar de centrale hal en vandaar naar de lift in het middelste gebouw). Het is dus aan te bevelen de bagage in een aantal grote koffers te stoppen of en steekwagentje me te nemen. Het appartement heeft een prachtig uitzicht over de piste. Er is een klein balkonnetje wat veel zon krijgt (vanweg de zon hoeft binnen de kachel eigenlijk nooit aan). Om te skieen neem je vanuit het apartement de lift (op 10m vanaf het appartement) naar beneden en je stapt uit in de ruimte waarin de ski's in apparte hokjes gestald kunnen worden. Vandaaruit loop je zo naar buiten de sneeuw in en start je met de afdaling! De skipassen zij wel duur (250 euro voor 6 dagen p/p) maar dan heb je ook wel wat. Prachtig sneeuwzeker skigebied met honderden kilometers piste. De auto kun je de hele week laten staan. De piste is voor de deur, de bakker, super en skiverhuur zitten in het gebouw. Er loopt een gondel naar Plagne Center als je daar te voet heen wil. Het is wel een massaal gebouw (ca. 1000 apartementen) maar super praktisch als je lekker wilt skieen. Doordat je de hele week op de piste verblijft is de sfeer super.
Magali M, 15/04/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
De gastheren zijn zeer beschikbaar en attent.
Het pand is zeer goed uitgerust en voldoet aan mijn verwachtingen.
Ik raad het ten zeerste aan en zal blij zijn om terug te kunnen keren!
Les hôtes sont très disponibles et à l'écoute. Le bien est très bien équipé et conforme à mes attentes. Je recommande fortement et serai ravie de pourvoir y retourner !
Muriel B, 15/04/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Perfecte accommodatie, zeer goed gelegen, zeer goed uitgerust. Communicatie met de eigenaar uitstekend.
Alleen maar positief.
Logement parfait, très bien situé, très bien équipé. Communication avec la propriétaire excellente. Que du positif.
Xabier S, 08/04/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het appartement is zeer goed gelegen midden in het station en met de stoeltjeslift praktisch voor de deur. Er is niet veel ruimte meer, maar het is genoeg voor de drie mensen die er hebben verbleven. Het appartement is goed uitgerust en als het zonnig is, kunt u profiteren van het terras. Ik zou het zeker opnieuw huren.
El apartamento esta muy bien situado en el centro de la estación y con el el telesilla prácticamente en la misma puerta. No sobra demasiado espacio, pero es suficiente para las tres personas que nos hemos alojado. El apartamento esta bien equipado, y cuando hace sol se puede aprovechar la terraza. Sin duda volvería a alquilarlo.
1 / 50
986 op- of aanmerking - Pagina 1/50