Menu
355 € 1.340 € /wk.
Paiement Sécurisé Location vacances
door MediaVakanties.com
Rechtstreeks van de eigenaar
Pistes : Aan de piste skiliften : Onderaan de skiliften Huurwoningclassificatie : 3 clés (sleutels) Internetaansluiting - Internet beschikbaar Vakantiehuis aanbevolen door huurders
OmschrijvingAppartement 74101
Deze tekst is automatisch vertaald.
Appt, ingedeeld 3 sterren, ideaal 2 tot 6 personen, 2 badkamers, 3 aparte slaapkamers, aan de voet van de hellingen en paden
Appt, classé 3 étoiles, idéal 2 à 6 pers, 2 SDB, 3 Chbres séparées, pied des pistes et des chemins
Deze tekst is automatisch vertaald.
KOM GENIET VAN DE ZUIVERE BERGLUCHT EN ERVAAR EEN ANDERE MANIER OM VAN UW VAKANTIE TE GENIETEN IN SAINT FRANÇOIS LONGCHAMP!!

LAST MINUTE: PROMO VAN 27 JANUARI TOT 3 FEBRUARI


Controleer de kalender om de beschikbare weken te zien. LET OP: GEEN BESCHIKBAARHEID TIJDENS DE KERSTVAKANTIE EN FEBRUARI-MAART!

Appartement gelegen op de 2e verdieping, toeristische residentie Arcosses 1 ingedeeld 3-sterren ingerichte toeristische residentie, de rustigste in de wijk Longes bij de ingang van het hoogstation (1600 m) van St François, aan de voet van de paden in de zomer en de hellingen in de winter. Ideaal voor 2 tot 6 personen (mogelijk voor 8 personen)...

Onze dienstverlener, die u verwelkomt, staat ook tot uw dienst als u lakens en handdoeken wilt huren en gebruik wilt maken van de schoonmaak...

Voor uw comfort en om de stress van het arriveren om een plaats voor uw voertuig te vinden op de parkeerplaatsen buiten te vermijden, omvat deze huur een privéparkeerplaats op 10 meter van de ingang, op de overdekte en afgesloten parkeerplaats van de residentie (in de winter , Buiten parkeren is ingewikkeld!)...

Zeer goed uitgerust appartement, jijvoel je daar goed, winter en zomer. Als u met 3, 4, 5 of 6 personen komt, zult u zich op uw gemak voelen met gescheiden ruimtes (geen hutbed bij de ingang zoals in veel bergappartementen). Komt u met 7 of 8 personen, dan zult u gebruik moeten maken van de comfortabele slaapbank op de kamer, maar zijn de huurkosten per persoon lager. Je kunt in ieder geval genieten van 2 badkamers...

Het appartement profiteert van een ligging met een adembenemend en vrij uitzicht vanaf het balkon over de vallei en de met sneeuw bedekte bergen (in de winter!!).
De residentie ligt aan de voet van de pistes (stoeltjeslift Marquis en skilift Sapin, met toegang tot het hele gebied, 50 m van de ingang van de residentie), ESF-kantoor ter plaatse en vertrek voor lessen aan de voet van de pistes. liften op 50 m. Vanuit de residentie kunt u alles te voet doen: ter plaatse aan het sneeuwfront ?Marquis? vindt u alle winkels die nodig zijn voor een goed verloop van uw verblijf: supermarkt, bakker, pizzeria, skiliftkassier, ESF-antenne, restaurant, bars, snackbars, sportwinkel met verhuur van materiaal. Het bovenste centrum van het station ligt op ongeveer 10 minuten lopen. In de zomer jijOp 150 m afstand vindt u het sportgebied Longes (buitenzwembad, tennis, minigolf, boomtopavonturenparcours). Eenmaal daar is reizen met de auto niet meer nodig. Terugkeer op ski's mogelijk tot een paar meter van de ingang van de residentie...

In de winter profiteert u ook van een gratis pendelbus met een halte op 100 m van de residentie die u naar het hart van het resort brengt. Voetgangerstoegang is ook mogelijk (ongeveer 10 tot 15 minuten lopen via het voetpad, zonder doorgang de verharde weg). Het is ook rechtstreeks bereikbaar via de skipistes.

BESCHRIJVING:
40 m² + balkon
Ingang
2 badkamers: badkuip + douchescherm in de ene en douche in de andere.
Toilet gescheiden van de badkamers.
Uitgeruste keuken: Magnetron, Mini elektrische oven, 4-pits keramische kookplaat, Vaatwasser, Koelkast met vriesvak, Snelkookpan.
Woonkamer met slaapbank voor 2 personen, 80 cm breed.
3 aparte slaapkamers voorzien van dekbedden en kussens. : 1 slaapkamer met tweepersoonsbed 140 x 190 (dekbed 220 x 240), 1 slaapkamer met 2 stapelbedden 90x190 en 1 slaapkamer met 2 beddenstapelbed 80x190 (dekbedden 140 x 200).
LED-flatscreen-tv met TNT, Blu-ray dvd-speler, Sony mini-hifi-systeem met cassettes, tuner en cd-speler.
Wi-Fi internetverbinding door registratie op de begane grond van de woning of gratis bij het VVV-kantoor (maar met overleg ter plaatse of in de directe omgeving, onverslaanbaar, maar je moet gaan!).
Balkon 3 m².
Privé skiberging op de begane grond van de residentie.
Privé parkeerplaats in de overdekte en afgesloten parkeergarage van de residentie (begane grond)....

Zoals hierboven aangegeven, ideaal bed voor 4 tot 6 personen, dekens en kussens zijn aanwezig, maar geen lakens.

Er worden ook apparatuur en onderhoudsproducten geleverd.

De basisverwarming is een elektrische vloerverwarming die gemeenschappelijk is voor het hele gebouw en wordt aangevuld met elektrische convectoren met onafhankelijke thermostaten: 1 in elke slaapkamer, 1 in de woonkamer en 1 blazend in de badkamer. In de praktijk worden convectoren relatief weinig gebruikt.

SAINT FRANCOIS LONGCHAMP:

* Het station

Saint François Longchamp is een familieresort in de bergen, geopend in de zomer en de zomerwinter. Gelegen op een hoogte van 1650 m, is het zeer gemakkelijk bereikbaar, gelegen aan de departementale weg 213 die de stad La Chambre (Maurienne-vallei) verbindt met de Col de la Madeleine. Slechts twaalf kilometer scheidt het resort van de stad La Chambre, gelegen in de directe omgeving van de snelweg A43 (afrit 26).
Op een steenworp afstand van de Col de la Madeleine, een grote klassieker van de Tour de France voor professionele wielrenners, tussen Maurienne en Tarentaise, verrast het resort met een bergomgeving met een grandioos panorama op de massieven van Lauzière, Belledonne en Oisans maar ook op de Mont Blanco.

* Het skigebied (1450 ? 2550m)

Het biedt de bijzonderheid dat het verbonden is met dat van Valmorel in Tarentaise en zo "Le Grand Domaine" vormt met een oppervlakte van meer dan 3600 hectare, waardoor het qua belang het 5e skigebied in de Savoie is. Het Grand Domaine beschikt over 45 skiliften en ruim 165 km aan pistes (8 zwarte pistes, 17 rode pistes, 39 blauwe pistes, 22 groene pistes). In het resort is ook een 4-seizoensslee "La Comète" van 900 m lang geïnstalleerd.bijzonder geschikt voor familieskiën.
Naast skiën en snowboarden kunt u ook genieten van vele activiteiten: langlaufen en wandelen, sneeuwschoenwandelen, paragliden, hondensleeën.

*Het VVV-kantoor

Tijdens uw verblijf biedt het VVV-kantoor activiteiten, culturele bezoeken, ontdekking van erfgoed en de bergen. Elke zondag om 18.30 uur wordt er in aanwezigheid van dienstverleners een welkomstdrankje georganiseerd om de aangeboden activiteiten tijdens uw verblijf te presenteren. De OT biedt u ook een niet-nominatieve slimme klantenkaart waarmee u de meeste diensten van het resort kunt betalen en tegelijkertijd kunt profiteren van kortingen.

* Het kinderhuis

In het hart van het resort verwelkomt het kindercentrum uw kinderen van 3 maanden tot 12 jaar in de crèche met activiteiten, voor een halve dag, dag of hele week. Het biedt ook de mogelijkheid van een gemengde kinderopvang + skilessen geïntegreerd met het ESF.

* Het Balneotherapiecentrum

Het Balneotherapiecentrum, geopend in december 2010, gelegen in Plan Mollaret, is een fitnesscentrum,ontspanning, lichaamsverzorging en ontspanning. U vindt er: fitness, stretching, zachte gym, aquastretching, aquacycling, aquagym, sauna, hammam, zweetparcours, gezichts- en lichaamsbehandelingen, balneotherapie, bowlen en in de winter alleen een buitenijsbaan.

Kerncijfers voor hosting
Type: Appartement in residentie
4 kamers - 2 tot 6 personen, mogelijk 8 - Huisdieren toegestaan in overleg met de eigenaar.
3 slaapkamers - 2 badkamers met ligbad en douche - apart toilet
Woonoppervlak: 40 m² + balkon.

Uitrusting en diensten:

? Belangrijke verhuurinformatie
Huisdieren toegestaan tegen extra borg, Niet roken in het appartement (mogelijk op het balkon), 10% korting per week vanaf de 2e.

? Multimedia
Kleurentelevisie

? Huishoudapparatuur
Magnetron, Oven, Koffiezetapparaat, Broodrooster, Vaatwasser, Koelkast, Diepvries, Keramische kookplaat, Stofzuiger, Raclette-Pierrade-apparaat.

? Buitenkant
Individuele parkeerplaats in afgesloten garage.

? Ander
Skiruimte, Centrale verwarming,
VENEZ PROFITER DE L'AIR PUR DE LA MONTAGNE ET VIVEZ UNE AUTRE FAÇON DE PROFITER DE VOS VACANCES À SAINT FRANÇOIS LONGCHAMP !!

DERNIÈRE MINUTE : PROMO DU 27 JANVIER AU 03 FÉVRIER


Merci de consulter le calendrier pour voir les semaines disponibles. ATTENTION, AUCUNE DISPONIBILTÉ PENDANT LES VACANCES DE NOËL ET FÉVRIER-MARS !

Appartement situé au 2ème étage, résidence de tourisme Arcosses 1 classée meublé de tourisme 3 étoiles, la plus calme du quartier des Longes à l'entrée de la station haute (1600 m) de St François, au pied des sentiers en été et des pistes en hiver. Idéal pour 2 à 6 personnes (possible pour 8 personnes)...

Notre prestataire, qui effectuera votre accueil est également à votre service si vous souhaitez louer les draps, serviettes et avoir recours au ménage...

Pour votre confort et vous éviter le stress de l'arrivée à chercher un emplacement pour votre véhicule sur les parkings extérieurs, cette location comprend une place de parking privative, à 10 m de l'entrée, dans le parking couvert et fermé de la résidence (en hiver, le stationnement extérieur est compliqué !)...

Appartement très bien équipé, vous vous y sentirez bien, hiver comme été. Si vous venez à 3, 4, 5 ou 6, vous serez à l'aise avec des espaces cloisonnés (pas de lit cabine dans l'entrée comme dans beaucoup d'appartements en montagne). Si vous venez à 7 ou 8, vous serez obligés d'utiliser le canapé clic-clac confortable de la salle, mais le coût de la location par personne sera plus faible. En tout cas, vous pourrez profiter de 2 salles de bain...

L’appartement bénéficie d'une exposition avec vue imprenable et dégagée depuis son balcon sur la vallée et les montagnes enneigées (en hiver !!).
La résidence se situe au pied des pistes (Télésiège du Marquis et téléski du Sapin, avec accès à tout le domaine, à 50 m de l’entrée de la résidence), bureau de l'ESF sur place et départ des cours au pied des remontées à 50 m. Depuis la résidence, vous pouvez tout faire à pied : vous trouverez sur place sur le front de neige des « Marquis » tous les commerces nécessaires au bon déroulement de votre séjour : supérette, boulangerie, pizzeria, caisse remontées mécaniques, antenne ESF, restaurant, bars, snacks, magasin de sport avec location de matériel. Le centre haut de la station est à environ 10 min à pied. En été, vous trouverez à 150 m la zone sportive des Longes (Piscine découverte, tennis, mini golf, parcours accrobranche). Une fois sur place, aucun déplacement en véhicule n'est donc nécessaire. Retour skis aux pieds possible jusqu’à quelques mètres de l'entrée de la résidence...

Vous bénéficiez également en hiver d'un service gratuit de bus navette avec un arrêt à 100 m de la résidence pour vous rendre au cœur de la station, l’accès piéton étant également possible (environ 10 à 15 min de marche par la piste piéton, sans passer par la route goudronnée). On peut également y accéder directement par les pistes en ski.

DESCRIPTIF :
40 m² + balcon
Entrée
2 salles de bain : baignoire + paroi douche dans l'une et douche dans l'autre.
WC séparés des salles de bain.
Cuisine équipée : Four micro-ondes, Mini four électrique, Plaques vitrocéramiques 4 feux, Lave-vaisselle, Réfrigérateur avec partie congélateur, Autocuiseur.
Séjour avec banquette lit 2 couchages en largeur 80 cm.
3 chambres séparées équipées de couettes et d'oreillers. : 1 chambre avec grand lit 140 x 190 (couette 220 X 240) , 1 chambre avec 2 lits superposés 90x190 et 1 chambre avec 2 lits superposés 80x190 (couettes 140 X 200) .
TV Écran plat LED avec TNT, lecteur DVD Blu-ray, mini chaîne hi-fi Sony avec cassettes, tuner et lecteur CD.
Liaison Wi-Fi Internet par inscription au rez-de-chaussée de la résidence ou gratuit à l'Office de Tourisme (mais avec consultation sur place ou à proximité immédiate, imbattable, mais il faut y aller !).
Balcon 3 m².
Casier à skis privatif au RDC de la résidence.
Place de parking privative dans le parking couvert et fermé de la résidence (RDC)...

Comme indiqué ci-dessus, couchage idéal pour 4 à 6 personnes, les couvertures et oreillers sont fournis, mais pas les draps.

Le matériel et les produits d'entretien sont également fournis.

Le chauffage de base est un chauffage électrique par le sol commun à tout l'immeuble qui est complété par des convecteurs électriques avec thermostats autonomes : 1 dans chaque chambre, 1 dans le séjour et 1 soufflant dans la salle de bain. Dans la pratique, on utilise assez peu les convecteurs.

SAINT FRANCOIS LONGCHAMP :

* La station

Saint François Longchamp est une station de montagne familiale ouverte aux saisons estivale et hivernale. Située à 1650 m d'altitude, elle est très facilement accessible, située sur la route départementale 213 reliant la commune de La Chambre (vallée de la Maurienne) au col de la Madeleine. Douze kilomètres seulement séparent la station de la commune de La Chambre qui se trouve elle à proximité immédiate de l’autoroute A43 (sortie 26).
A deux pas du col de la Madeleine, grand classique du Tour de France cycliste professionnel, entre Maurienne et Tarentaise, la station surprend par un environnement montagnard offrant un panorama grandiose sur les massifs de la Lauzière, de Belledonne et de l’Oisans mais aussi du Mont Blanc.

* Le domaine skiable (1450 – 2550m)

Il offre la particularité d'être relié à celui de Valmorel en Tarentaise pour constituer " Le Grand Domaine " s’étalant sur plus de 3600 hectares, ce qui en fait le 5ème domaine skiable de Savoie par son importance. Le Grand Domaine, c'est 45 remontées mécaniques et plus de 165 km de pistes (8 pistes noires, 17 pistes rouges, 39 pistes bleues, 22 pistes vertes). Une luge 4 saisons " La Comète ", 900 m de long, est également installée dans la station qui est particulièrement adaptée à une pratique du ski en famille.
Outre le ski et le snowboard, vous pouvez également vous adonner à de nombreuses activités : ski nordique et de randonnée, raquettes, parapente, chiens de traîneau.

* L’Office du tourisme

Tout au long de votre séjour, l’office du tourisme vous propose des animations, visites culturelles, découverte du patrimoine et de la montagne. Un pot d’accueil est organisé tous les dimanches à 18h30 en présence des prestataires pour vous présenter les activités proposées durant votre séjour. L’OT vous propose également une carte de fidélité intelligente non nominative servant à payer la plupart des prestations de la station tout en bénéficiant de réductions.

* La maison des enfants

Au cœur de la station, la maison des enfants accueille en garderie avec activités, vos enfants de 3 mois à 12 ans, à la ½ journée, journée ou semaine complète. Elle offre également la possibilité de formule mixte garderie + cours de ski intégrés avec l’ESF.

* Le Centre de Balnéothérapie

Ouvert en décembre 2010, situé au Plan Mollaret, le Centre de Balnéothérapie est un centre de remise en forme, de relaxation, de soins du corps et de détente. Vous y trouverez : fitness, stretching, gym douce, aquastretching, aquacycling, aquagym, sauna, hammam, parcours de sudation, soins du visage et du corps, balnéothérapie, bowling et en hiver seulement une patinoire extérieure.

Chiffres clé de l'hébergement
Type : Appartement en Résidence
4 pièces - 2 à 6 personnes, possible 8 - Animaux autorisés en négociation avec le propriétaire.
3 chambres - 2 salles de bain baignoire et douche - WC séparés
Surface habitable : 40 m² + balcon.

Equipement et services :

• Informations importantes de la location
Animaux admis avec supplément de caution, Non Fumeur à l'intérieur de l'appartement (possible sur le balcon), Réduction de 10 % par semaine à partir de la 2ème.

• Multimédia
Télévision couleur

• Electro-ménager
Four micro-ondes, Four, Cafetière, Grille-pain, Lave-vaisselle, Réfrigérateur, Congélateur, Plaques de cuisson vitrocéramique, Aspirateur, Appareil à raclettes-Pierrade.

• Extérieur
Parking individuel dans garage fermé.

• Autre
Local à skis, Chauffage central,
Kerncijfers
  • Type : Appartement in een appartementencomplex
  • 4 vertrekken - 1/8 personen
  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Woonoppervlak : 40 m²
  • Verdieping: 2de
  • met lift
Vakantiewoning met label
Vakantiewoning met eigen label :3 clés (sleutels)
Jaar :2022
Capaciteit :6 personen
Indeling van de woning
Voorzieningen en services
Belangrijke informatie over de woning
  • Huisdieren toegestaan (met toestemming vooraf van de eigenaar)
  • Niet-rokers
Multimedia
  • Televisie
  • Hifi-installatie
  • TNT (in Frankrijk)
  • DVDspeler
  • Wifi niet gratis
Huishoudelijke apparaten
  • Magnetron/Microgolf
  • Oven
  • Koffiezetapparaat
  • Broodrooster
  • Afwasmachine
  • Koelkast
  • Diepvriezer
  • Kookplaat
  • Waterketel
  • Stofzuiger
  • Racletteset
  • Haardroger
Buiten
  • eigen parkeerplaats
  • garage
Overig
  • Opbergruimte voor skis
  • Centrale verwarming
  • Kinderbed(den)
  • Ligbad
  • Douche
  • Gezelschapsspelletjes
  • Boeken
Extra voorzieningen
  • Verhuur van wasgoed
  • Rolstoeltoegankelijk
Overzicht van de vakantiewoning Saint François Longchamp nr.74101
Met 3 kamers, 2 badkamers, deze vakantiewoning van 40 m² type appartement in een appartementencomplex ligt in Saint François Longchamp. Ze is geschikt voor 1 tot 8 personen.
Volledige beschrijving van de vertrekken

Deze vakantiewoning is ideaal voor een skivakantie of verblijf in de bergen, ligt in Saint François Longchamp, aan de voet van de pistes.

In de buurt: pistes (aan de piste), skiliften (onderaan de skiliften), bergtop (2.7 km), winkels (dichtbij).

Vanhier kan u naar : Saint François Longchamp, Savoie, Le Grand Domaine, Franse Alpen, Vallée de la Maurienne, Noordelijke Alpen, Maurienne.
Kijk op de kaart

Deze vakantiewoning type appartement in een appartementencomplex beschikt over de volgende uitrustingen:Deze vakantiewoning "gebergte" laat dieren toe (honden, katten) mits voorafgaand akkoord van de eigenaar.

Huur goedkoop in Saint François Longchamp. Deze vakantiewoning appartement in een appartementencomplex, rechtstreeks van een particulier en zonder commissie, is 10 tot 40% goedkoper dan de gemiddelde huurprijzen op de markt.

De verhuurder adverteert op de site sinds 06/11/2012.

Neem contact op met de eigenaar via de beveiligde webmail om de huurvoorwaarden te bespreken.

De eigenaar van de woning type appartement in een appartementencomplex met als referentier nr.74101 biedt de service "Beveiligde betalingen" van Mediavakanties aan (gratis, snel en zeker). Zodra de eigenaar uw aanvraag aanvaardt verschijnt de knop "Deze vakantiewoning reserveren" op de pagina waarop u communiceert met de eigenaar. De huur wordt geblokkeerd op een rekening tot het begin van het verblijf.

meer informatie

Lijst van toeristische bezienswaardigheden

Plaatsbepaling van de vakantiewoning
Deze tekst is automatisch vertaald.
Gemeente Saint François Longchamp. Prachtig uitzicht over de vallei, Belledonne, de Lauzière en de Col de la Madeleine en het dorp van Sint Franciscus.
Commune de Saint François Longchamp. Superbe vue sur la vallée, le massif de Belledonne, celui de la Lauzière et le col de la Madeleine ainsi que sur le village de St François.

  • Plaatsnaam : Saint François Longchamp (73130)
  • Vakantie Reisdoel : Berggebied
  • Verdieping : 2 met lift
  • Hoogte : 1580 m
  • Uitzicht op gebergte
Toegankelijkheid
Deze tekst is automatisch vertaald.
Over de weg, 12 km van het Huis aan het begin van de vallei Maurienne.
Met de trein aankomen in het huis, dan shuttle naar St. François Longchamp in de winter.
Par la route, à 12 km de La Chambre, au début de la vallée de la Maurienne.
Par le train, arrivée à La Chambre, puis navette jusqu'à St françois Longchamp en hiver.
Oordeel van de huurders
De aanbevelingen van de huurders.
« VoorgaandVolgend »
Waarom zijn deze opmerkingen betrouwbaar ?
Kwaliteitscontrole

Deze vakantiewoning is op advies van huurders een of meerdere keren gecontroleerd door de Kwaliteitsservice.

03/04/17 Kwaliteitscontrole Nr. 19391
Respons op het antwoord van de huurder van 02/04/17 Cijfer : 4/5

Doorgegeven informatieOnderzoeksresultaten
Slechte of redelijke staat van de beddenNiet bevestigd door eerdere huurders
Bij aankomst ontbraken er spullen voor het huishoudenNiet bevestigd door eerdere huurders
Genomen maatregelen - 13/04/17
Overzicht van de resultaten van de procedure
Probleem is door de verhuurder opgelost en heeft dat middels bewijs aangetoond
Beschrijving aangepast of aanvullende informatie toegevoegd
Plaatsing info over de kwaliteit
Definitieve verwijdering van de advertentie
01/04/14 Kwaliteitscontrole Nr. 9640
Respons op het antwoord van de huurder van 01/04/14 Cijfer : 3/5

Deze vakantiewoning wordt als zeer gunstig beoordeeld door de afdeling Kwaliteitsservice.

De Kwaliteitsservice stelt zich ten doel om te zorgen dat de advertenties zeer betrouwbaar zijn en dat de huurders tevreden zijn.

De Kwaliteitsservice MediaVakanties.com :

  • Volg de mate van tevredenheid van huurders voor elke advertentie,
  • Controleer de echtheid van de opmerkingen,
  • Voert een systematisch kwaliteitsonderzoek uit in geval van negatieve beoordeling door een huurder,
  • Staat de verhuurder bij om de kwaliteit van zijn aanbieding te verbeteren ,
  • Neemt indien nodig corrigerende maatregelen waarmee de betrouwbaarheid van de advertenties kan worden gegarandeerd : info verhuurder, kwaliteitsmelding of verwijdering advertentie

De beoordeling van de Kwaliteitsservice hangt af van in hoeverre huurders tevreden zijn, de historie van de advertentie, de uitkomsten van eventuele kwakwaliteitsonderzoeken en juist beheer van de verhuurder. Met deze beoordeling wordt een objectief beeld weergegeven van de betrouwbaarheid van de advertentie en de kwaliteit van de verhuurde woning.

Afgezien van de recente advertenties, is het normaal dat de overgrote meerderheid van de advertenties als gunstig of zeer gunstig wordt beoordeeld. De advertenties die niet als betrouwbaar of als objectief worden beschouwd worden snel opgespoord en krijgen te maken met een kwaliteitsonderzoek. Indien de klachten terecht zijn, wordt deze verholpen (wijziging van de advertentie of verbetering van de woning), of de advertentie wordt op de website niet meer gepubliceerd.

Ons kwaliteitsbeleid
Geef aan wat niet klopt aan deze advertentie.
Indien u onze kwaliteitsservice over deze advertentie wenst te berichten, klik hier .
Betaling : Paiement Sécurisé Location vacances Door MediaVakanties.com Rechtstreeks van de eigenaar
Op vraag van de eigenaar kan de betaling van de huur gebeuren via de service 'Beveiligde betalingen' van MediaVakanties.com.
Uw veiligheid staat voorop
Beveiligde Betaling beschikbaar
  • De gestorte bedragen staan op een sekwesterrekening tot het begin van uw verblijf.
  • Uw reserveringsdossier is toegankelijk via de webmail (communicatie met de eigenaar).
  • Voer nooit betalingen uit op een site na rechtstreekse ontvangst van een e-mail of sms.
  • Voer alleen betalingen uit op de site pay.mediavakanties.com.
Beschikbaarheidskalender
Beschikbaar Last-minute aanbieding Gereserveerd Reservatie in aanvraag

Tarieven van de vakantiewoning
355 € / 1.340 €$ 379 / $ 1.431£304 / £1.147521 $CAN / 1.968 $CAN344 SFr / 1.300 SFr /wk.
Waarom zijn de vakantiewoningen MediaVakanties.com goedkoper ?
Periode Meer info over de tarieven opVerblijf < 7 dagen Minimale verblijfsduur
van 20/04/24 tot 22/06/24355 €$ 379£304521 $CAN344 SFr / wk.7 overnachtingen
van 22/06/24 tot 29/06/24450 €$ 481£385661 $CAN437 SFr / wk.
van 29/06/24 tot 06/07/24470 €$ 502£402690 $CAN456 SFr / wk.
van 06/07/24 tot 13/07/24470 €$ 502£402690 $CAN456 SFr / wk.
van 13/07/24 tot 03/08/24495 €$ 529£424727 $CAN480 SFr / wk.
van 24/08/24 tot 31/08/24355 €$ 379£304521 $CAN344 SFr / wk.
van 31/08/24 tot 21/12/24neem contact op met de eigenaar
van 04/01/25 tot 10/01/25490 €$ 523£420720 $CAN475 SFr / wk.
van 12/01/25 tot 18/01/25490 €$ 523£420720 $CAN475 SFr / wk.
van 01/02/25 tot 02/02/25neem contact op met de eigenaar
van 02/02/25 tot 09/02/25630 €$ 673£539925 $CAN611 SFr / wk.
van 09/02/25 tot 16/02/251.340 €$ 1.431£1.1471.968 $CAN1.300 SFr / wk.
van 16/02/25 tot 22/02/251.340 €$ 1.431£1.1471.968 $CAN1.300 SFr / wk.
van 01/03/25 tot 02/03/251.340 €$ 1.431£1.1471.968 $CAN1.300 SFr / wk.
van 09/03/25 tot 16/03/25625 €$ 667£535918 $CAN607 SFr / wk.
van 16/03/25 tot 23/03/25495 €$ 529£424727 $CAN480 SFr / wk.
van 23/03/25 tot 30/03/25475 €$ 507£407698 $CAN461 SFr / wk.
van 30/03/25 tot 06/04/25455 €$ 486£390668 $CAN442 SFr / wk.
van 06/04/25 tot 27/04/25435 €$ 465£372639 $CAN422 SFr / wk.
van 27/04/25 tot 28/06/25355 €$ 379£304521 $CAN344 SFr / wk.
van 28/06/25 tot 31/12/26neem contact op met de eigenaar

  • Minimale verblijfsduur : 7 nachten
  • Betaling voorschot aan de eigenaar bij reservering (rechtstreekse betaling): 30% van de huur
  • Betaling voorschot bij reservering (beveiligde betaling op Mediavakanties): 25% van de huur

Deze tekst is automatisch vertaald.
Terugbetalings- of uitstelgarantie in geval van maatregelen die verband houden met de gezondheidscrisis die het verblijf voorkomen.

De tarieven zijn inclusief alle kosten, behalve de vaste toeristenbelasting... te betalen aan de schatkist!

10% korting op de 2e achtereenvolgende week.
Garantie remboursement ou report en cas de mesures liées à la crise sanitaire entraînant l'empêchement du séjour.

Les tarifs sont toutes charges comprises, sauf la taxe de séjour forfaitaire... à l'ordre du Trésor Public !

Réduction de 10 % sur la 2ème semaine consécutive.
Optionele multirisk-verzekering
Teneinde de kwaliteit van het aanbod te waarborgen heeft MediaVakanties.com© een multirisk-verzekering (optioneel) voor haar huurders : woning komt niet overeen met de advertentie, huurrisico, annulering/onderbreking verblijf, huurfraude, reisbijstand. Klik hier voor meer informatie.
Advertentie aangeboden door MediaVakanties.com
Allerlaagste prijs
Tussen particulieren
Geen commissie
Veiligheid
Beveiligde Betaling
Tevredenheidsenquête huurder
Verhuurder
Dhr Christian D.
lid sinds 06/11/2012
Gesproken talen : FR EN US
Aantal advertenties : 1
Bericht
+31
de minimale verblijfsduur die wordt geaccepteerd voor deze locatie is 7 nachten
Verstuur
Acties

Delen

Uitprinten

Favoriet
bekijk mijn favorieten Favorieten ()
Reserveer! Dhr Christian D. Gesproken talen : FR EN US