Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen Paradiski
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Paradiski
1 / 48
951 op- of aanmerking - Pagina 1/48
Theo G, 08/01/2024
5/5
Fantastische plek

Appartement La Plagne 6 tot 12 personen
Vakantiewoning La Plagne - Savoie - Rhône-Alpes
Mario V, 14/04/2023
5/5
Alles was in orde

Appartement in een appartementencomplex La Plagne 4 tot 6 personen
Vakantiewoning La Plagne - Savoie - Rhône-Alpes
Rene A, 06/02/2023
5/5
Was erg netjes,super schoon en verzorg en van alle gemakken voorzien. Erg attent dat de eigenaar heeft gewacht totdat wij arriveerden, hadden helaas 2 uur vertraging.
Theo G, 10/01/2023
5/5
Voldeed aan de verwachtingen.

Appartement La Plagne 6 tot 12 personen
Vakantiewoning La Plagne - Savoie - Rhône-Alpes
Benedikt S, 09/01/2023
4/5
Dit appartement ligt op de eerste verdieping van het gebouw Belvédère. Het balkon is zuid-westelijk gericht en zorgt voor heerlijke zonnewarmte in de namiddag. Je kan er ook genieten van het prachtig uitzicht op de bergen. Het appartement is goed onderhouden. Hier en daar zou het onderhoud iets beter kunnen (bovenste legplanken, bovenkanten kasten, binnenkant van sommige kasten), maar alles verder zeer naar behoren ! Verwarming gebeurt dmv vloerverwarming. Enige bijverwarming in de winter is aangewezen. Een toestel voor bijverwarming is aanwezig in het appartement of je brengt zelf iets mee. De keuken is klein, maar oké. Het kookvuur - bestaande uit 2 pitten - is een beperking voor het bereiden van 'uitgebreide' maaltijden, maar ca va. De slaapkamer met openschuivende wanden is handig. De ruimte kan dus opengezet of afgesloten worden. De tv is klein, maar is voor ons geen belangrijk punt. Wij vinden dit een appartement dat geschikt is voor 2 personen, maar slapen met 4 personen is mogelijk. Wij kwamen hier reeds voor de tweede keer en zouden zeker nog terugkeren. We zouden dit appartement dus zeker durven aanraden aan anderen. Fijne communicatie met de eigenaar en de mensen van Snow Clef Services die de zaken ter plaatse regelen.
Benedikt S, 07/01/2020
4/5
/

Appartement in een appartementencomplex La Plagne 2 tot 4 personen
Vakantiewoning La Plagne - Savoie - Rhône-Alpes
Kristof C, 16/04/2019
5/5
Super chalet!
M. D, 25/01/2018
4/5
Keurig appartement/studio aan de piste. Netjes verzorgd met alle faciliteiten in het appartement. parkeermogelijkheid voor de deur. Stapelbed met slaapbank.
Kees D, 22/01/2017
5/5
Zeer goed uitgerust en prima onderhouden appartement. Ideaal voor 6 volwassenen of 4 volwassenen en 4 kinderen. Ligging is prima ten opzichte van de pistes (bij voldoende sneeuw). Inpandige garage met gereserveerde plaats is heel prettig. Bakker op 5 minuten loopafstand in de wijk le Chantel. Winkelcentrum wat verder (in Arc1800) maar goed te bereiken met de Dahu cabinelift. Goede gratis wifi.

Appartement in een appartementencomplex Les Arcs 6 tot 8 personen
Vakantiewoning Les Arcs - Savoie - Rhône-Alpes
Marijke V, 24/03/2016
5/5
Prima studio, zeer goed uitgerust, prettig mailcontact met de eigenaar. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. (Beau studio, très bien équipé, un gentil contact e-mail avec le propriétaire. Rapport qualité/prix excellent.)
Dirk V, 22/03/2016
5/5
Leuke vakantiewoning vlak aan de piste. Spijtig dat de dubbele beglazing ergens lek is en vlekken tussen de glazen geeft.
Dirk V, 10/04/2015
5/5
Leuk appartement met directe toegang door een poortje op het balkon. Gerieflijke keuken en goede bedden en voldoende kasten.
Nina T, 13/04/2014
5/5
Vlot en aangenaam contact via mail met de verhuurder, vlotte opstuur van de sleutel naar Belgie, heel aangenaam verblijf Een aanrader, merci mr.Jean -), ook voor het gestelde vertrouwen in mij.
Marijke V, 12/01/2014
5/5
Een heerlijk apartement op een fantastische plek! Geweldig uitzicht voorzijde en opzij op de pisten en de omringende bergen met o.a. de Mont Blanc. Skien direct vanaf en tot aan de voordeur van het apartementencomplex. Boodschappen, skipassen, skiverhuur, restaurants: alles is in het gebouw aanwezig. Samenvattend: formidabel!

Appartement in een appartementencomplex La Plagne 4 tot 10 personen
Vakantiewoning La Plagne - Savoie - Rhône-Alpes
Hans K, 03/01/2014
5/5
Zeer ruim en compleet Chalet aan de voet van de lift naar het skigebied. van La Plagne. Het Chalet is van alle gemakken voorzien, de bakker brengt het brood vroeg in de ochtend aan de deur. De ligging is rustig en vrij. Wij waren met 8 personen en hadden een slaapkamer "over". Van harte aan te bevelen voor grotere gezelschappen. Zeer vriendelijke eigenaresse, communicatie was prima en accuraat. Een rit in de bobslee (eindigt 200 m van het Chalet) is van harte aan te bevelen.
Marga L, 02/02/2013
4/5
Het appartement was prima. We hadden wel moeite om het te vinden de eerste keer. Het appartement zit op de tweede verdieping en in de gang is het bijna niet vindbaar dat er een trap naar boven zit. Maar verder was alles naar wens!
Hf L, 11/04/2011
5/5
Prachtig huis, mooi gelegen. Maar 5 minuutjes naar Arc 1600 met de auto. Alles was prima in orde, en de verhuurder was aardig en reageerde steeds snel op mail. De open haard was heerlijk en maakte het hele huis knus en gezellig. Heerlijke bedden. De borg van € 1000,- vond ik wel te hoog en het duurde heel erg lang voordat we dat teruggestort kregen. Verder alles dus prima in orde en goed verzorgd.
Ester S, 27/03/2011
5/5
Een zeer nette en comfortabel chalet. Niet echt heel erg groot maar ruim voldoende om met vier personen te verblijven. De locatie ligt zeer gunstig ten opzichte van de lift (ongeveer 30 meter lopen). Om dit chalet met 6 personen te huren lijkt ons wat klein. Verder was in alles voorzien. Een mevrouw legde ons alles uit over het gebruik en was erg vriendelijk. De communicatie is vanaf het begin bijzonder vriendelijk en voorspoedig verlopen. Ook de borg werd binnen een week weer netjes geretourneerd. Voor herhaling vatbaar en zeker ook aan te raden voor anderen!
Magda F, 14/01/2011
4/5
70M2 appt (wij waren slechts met 4) Voor 8 personen zou ik het niet aanbevelen, wel met 6 Pers. Enkele kleine mankementjes maar niet onoverkoombaar (Mr Sogzogni is slechts recent eigenaar ). Een 3e vefrdieping zonder lift, maar hier werden wij nog eens extra voor gewaarschuwd dat dit het geval was. Wat verouderd appartement,wel centraal gelegen, goed uitgerust, met o.a. 2 wc s. Wij klagen niet, wij hadden een aangename vakantie.

Appartement Bourg saint Maurice 6 tot 8 personen
Vakantiewoning Bourg saint Maurice - Savoie - Rhône-Alpes
Werler G, 28/04/2008
5/5
Het appartement is klein maar geschikt voor 2 volwassenen en drie (niet al te grote) kinderen. De bedbank in de kamer is om te bouwen tot 2 pers. bed en onder het stapelbed zit een extra uittrek bed waarop het 3e kind kan slapen. Hoewel het appartement klein is biedt het voldoende voor een zeer prettig verblijf. De keuken is voorzien van een vaatwasser en magnetron, de badkamer van een bad/douche en wastafel. Er is ruim voldoende bestek, borden, pannen etc. Alles is wat gedateerd maar voldoet prima. Vanaf de overdekte parkeerplaats of de gratis parkeerplaats buiten is het nog een behoorlijk eind lopen naar het appartement. (hoofdingang in, naar boven naar de centrale hal en vandaar naar de lift in het middelste gebouw). Het is dus aan te bevelen de bagage in een aantal grote koffers te stoppen of en steekwagentje me te nemen. Het appartement heeft een prachtig uitzicht over de piste. Er is een klein balkonnetje wat veel zon krijgt (vanweg de zon hoeft binnen de kachel eigenlijk nooit aan). Om te skieen neem je vanuit het apartement de lift (op 10m vanaf het appartement) naar beneden en je stapt uit in de ruimte waarin de ski's in apparte hokjes gestald kunnen worden. Vandaaruit loop je zo naar buiten de sneeuw in en start je met de afdaling! De skipassen zij wel duur (250 euro voor 6 dagen p/p) maar dan heb je ook wel wat. Prachtig sneeuwzeker skigebied met honderden kilometers piste. De auto kun je de hele week laten staan. De piste is voor de deur, de bakker, super en skiverhuur zitten in het gebouw. Er loopt een gondel naar Plagne Center als je daar te voet heen wil. Het is wel een massaal gebouw (ca. 1000 apartementen) maar super praktisch als je lekker wilt skieen. Doordat je de hele week op de piste verblijft is de sfeer super.
1 / 48
951 op- of aanmerking - Pagina 1/48