Menu
650 € 850 € /wk.
Rechtstreeks van de eigenaar
Strand : 4.5 km Internetaansluiting - Internet beschikbaar Vakantiehuis aanbevolen door huurders
OmschrijvingAppartement 29191
Deze tekst is automatisch vertaald.
Dorgali: Maagdelijke kusten in een turquoise zee, zeer hoge kliffen, ongerepte bergen. WIFI h24
Dorgali:Coste vergini in un mare turchese,altissime falesie,montagne incontaminate. WIFI h24
Deze tekst is automatisch vertaald.
Ons huis is gelegen in Dorgali, een dorp in het centrum van een fascinerend gebied.De kust valt op door de diversiteit aan landschappen en de zeer hoge kliffen die, samen met het turquoise water, de prachtige zeebodem, de kleine en fijn gepolijste witte kiezels karakteriseren het meest naar het zuiden, bereikbaar met de auto, over zee of via lange wandelingen ondergedompeld in volledig ongerepte natuur: mijlenver zijn de kleuren van de zee en de geuren van het mediterrane maquis de echte hoofdrolspelers! Maar het voorrecht van het leven in Dorgali is dat het grenst aan de kust in het noorden, het is inderdaad mogelijk om gemakkelijk de stranden van Cartoe en Osalla, Su Barone, enz. te bereiken tot aan de prachtige oase van Bidderosa en Berchidda. Het zijn min of meer grote stranden bestaande uit eindeloze stranden van zeer fijn zand en smaragdgroene zee die je nooit zult vergeten!
Allemaal beschermd door de wilde Supramonte met de suggestieve steden van het achterland van Barbagia, rijk aan duizendjarige tradities, karakteristieke archeologische vindplaatsen en adembenemende landschappen voor liefhebbers van excursies en daarbuiten en die wonderen omringt zoals het strand van Goloritze 'met de 144 m monoliethemel vanklimmers en grotten, kloven zoals die van "Gorroppu", bossen, oerbossen en bronnen zoals die van Gologone met zijn bevaarbare rivier.
Groot huis met 3 slaapkamers met in totaal 7 bedden en 24 uur wifi inbegrepen in de prijs en vanaf 2023 GLOEDNIEUWE INVERTER AIRCONDITIONERS in alle kamers. Splinternieuwe keuken met kwartsblad, TV, vaatwasser, oven, gasfornuis, koelkast met vriezer en diverse gebruiksvoorwerpen; grote woonkamer met banken, tv, tafel en stoelen; balkon, 2 complete badkamers waarvan 1 gebouwd in februari 2021; op de eerste verdieping badkamer nr. 1 compleet met wasmachine, wastafel, bidet en douchecabine; op de begane grond gloednieuwe badkamer nr. 2 compleet met douchecabine, wastafel, bidet en toilet; plus nog een kleine badkamer met toilet en wastafel. Overdekt panoramisch terras voor 20 van de 40 m2 met kastanjehouten overkapping om buiten te eten, ingericht met tafel, stoelen en barbecue. Brede ingang. De volledig gerenoveerde vloeren zijn waardevol evenals het water- en elektriciteitsnet.
Uitgerust met onafhankelijke verwarming voor de winter met radiatoren in alle kamers of inverter-airconditioners voor elk seizoen. Inbegrepen in de prijs is onbeperkt WIFI gebruik 24 uur per dag. AAN DE ZIJZIJDE IS NOG EEN WOONHUIS MET 4 PLEKKENSLAAPKAMER, 1 BADKAMER, 1 SLAAPKAMER, KEUKEN/WOONKAMER; TOTAAL HEBBEN DE TWEE HUIZEN 11 TOT 12 SLAAPKAMERS.
La nostra casa si trova a Dorgali paese al centro di un affascinante territorio .La costa colpisce per la diversità dei paesaggi e le altissime falesie che insieme al turchese dell'acqua, i bellissimi fondali, i piccoli e bianchi ciottoli finemente levigati caratterizzano le spiagge più belle verso sud raggiungibili in auto, via mare o attraverso lunghe camminate immersi in una natura del tutto incontaminata: per chilometri i colori del mare e i profumi della macchia mediterranea sono i veri protagonisti! Ma il privilegio di abitare a Dorgali è che confina con la costa a nord ;è infatti possibile raggiungere con facilità le spiagge di Cartoe e Osalla, Su Barone ecc.. fino alla splendida oasi di Bidderosa e Berchidda. Sono spiagge più o meno grandi fatte di interminabili arenili di sabbia finissima e mare color smeraldo che non dimenticherete più!
Il tutto protetto dal selvaggio Supramonte con le suggestive località dell'entroterra barbaricino, ricche di millenarie tradizioni, caratteristici siti archeologici e paesaggi mozzafiato per gli amanti delle escursioni e non solo e che circonda meraviglie come la spiaggia di Goloritze’ con il monolite di 144 mt paradiso dei climbers e grotte ,gole come quella di “Gorroppu”,boschi, foreste primarie e fonti come quella del Gologone con il suo fiume navigabile.
Ampia abitazione con 3 camere con 7posti letto complessivi e wifi h24 incluso nel prezzo e dal 2023, CONDIZIONATORI INVERTER NUOVISSIMI in tutti gli ambienti. Cucina nuovissima con piano in quarzo,tv,lavastoviglie, forno, fornelli,frigo con congelatore e utensili vari; grande soggiorno con divani, tv, tavolo e sedie; balcone,n°2 bagni completi di cui uno realizzato a febbraio 2021; al primo piano bagno n°1completo di lavatrice, lavandino, bidet e box doccia; al piano terra bagno n°2 nuovissimo completo di box doccia, lavandino, bidet e wc; più un' altro piccolo bagno con wc e lavandino. Terrazza panoramica coperta per 20 dei 40 mq da tettoia in castagno per mangiare all'aperto, arredata con tavolo sedie e barbecue. Ingresso ampio. Pregiati i pavimenti completamente rinnovati così come la rete idrica ed elettrica.
Munito di riscaldamento autonomo per l'inverno con termosifoni in tutte le stanze o condizionatori inverter per ogni stagione. Incluso nel prezzo utilizzo WIFI illimitato h24. A LATO è PRESENTE UN'ALTRA ABITAZIONE CON 4 POSTI LETTO,1 BAGNO, 1 CAMERE, CUCINA/SOGGIORNO; COMPLESSIVAMENTE LE DUE ABITAZIONI HANNO DAGLI 11 AI 12 POSTI LETTO.
Kerncijfers
  • Type : Appartement in een villa
  • 6 vertrekken - 4/7 personen
  • 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • Woonoppervlak : 110 m²
  • Verdieping: BG
  • zonder lift
Indeling van de woning
  • Slaapkamer 1 met 1 Tweepersoonsbed, 1 Bedbank(en), 4 Eenpersoonsbed [Bekijk]
  • Slaapkamer 2 met 1 Tweepersoonsbed [Bekijk] [Bekijk] [Bekijk]
  • Woonkamer met 1 Eenpersoonsbed, 2 Uitschuifbed
Voorzieningen en services
Belangrijke informatie over de woning
  • Huisdieren toegestaan (met toestemming vooraf van de eigenaar)
  • De huidige eigenaar aanwezig
  • Eigen vervoer gewenst
Multimedia
  • Televisie
  • Hifi-installatie
  • Wifi gratis (Wifi binnenshuis)
Huishoudelijke apparaten
  • Magnetron/Microgolf
  • Oven
  • Koffiezetapparaat
  • Wasmachine
  • Koelkast
  • Diepvriezer
  • Kooktoestel (elektrisch/gas)
  • Waterketel
  • Strijkijzer
Buiten
  • eigen parkeerplaats
  • garage
  • Barbecue
Overig
  • Ventilator
  • Centrale verwarming
  • Kinderbed(den)
  • Kinderstoel(en)
  • Ligbad
  • Douche
Extra voorzieningen
  • Verhuur van wasgoed
  • Lakens inbegrepen
  • Handdoeken inbegrepen
  • Schoonmaak inbegrepen
Overzicht van de vakantiewoning Cala Gonone nr.29191
Met 3 kamers, 3 badkamers, deze vakantiewoning van 110 m² type appartement in een villa ligt in Dorgali op 6km van Cala Gonone. Ze is geschikt voor 4 tot 7 personen.
Volledige beschrijving van de vertrekken

Deze vakantiewoning is ideaal voor een verblijf aan zee of aan de oceaan, ligt in Dorgali op 6km van Cala Gonone, Nuoro (provincie), Italië, aan zee.

In de buurt: strand (4.5 km), natuurpark, natuurreservaat (17 km).

Vanhier kan u naar : Cala Gonone, Nuoro (provincie), Golfo di Orosei.
Kijk op de kaart

Deze vakantiewoning type appartement in een villa beschikt over de volgende uitrustingen:Deze vakantiewoning "zee" laat dieren toe (honden, katten) mits voorafgaand akkoord van de eigenaar.

Huur in Dorgali op 6 km van Cala Gonone. Deze vakantiewoning appartement in een villa, rechtstreeks van een particulier en zonder commissie, is 10 tot 40% goedkoper dan de gemiddelde huurprijzen op de markt.

De verhuurder adverteert op de site sinds 26/12/2007.

Neem contact op met de eigenaar via de beveiligde webmail om de huurvoorwaarden te bespreken.

Lijst van toeristische bezienswaardigheden

Plaatsbepaling van de vakantiewoning
Deze tekst is automatisch vertaald.
Dorgali in het midden van de Golf van Orosei; zes km van de jachthaven Cala Gonone. op gelijke afstand van de stranden in het zuiden en die in het noorden en van interessante gebieden van het barbaarse achterland voor degenen die de prachtige landschappen, de fauna en de agrovoedingsproducten willen leren kennen.
Overal in de natuur gemaakt van zee met transparant water, ongerepte paden voor liefhebbers van wandelen en kliffen voor degenen die vrij klimmen beoefenen Ons huis is gelegen in Dorgali, een dorp in het centrum van een fascinerende kust die opvalt door de diversiteit aan landschappen en de zeer hoge kliffen die samen met het turquoise water, de prachtige achtergronden, de kleine en fijn gepolijste witte kiezels de mooiste stranden in het zuiden kenmerken die met de auto, over zee of door lange wandelingen ondergedompeld in een volledig ongerepte natuur te bereiken zijn: kilometers lang de kleuren van de zee en de geuren van de mediterrane struikgewas zijn de echte hoofdrolspelers! Maar het voorrecht van wonen in Dorgali is dat het grenst aan de kust in het noorden, het is in feite mogelijk om gemakkelijk de stranden van Cartoe en Osalla, Su Barone enz. Te bereiken tot aan de prachtige oase van Biederosa en Berchidda. Het zijn min of meer grote stranden van gemaakteindeloze stranden van fijn zand en smaragdgroene zee die je nooit zult vergeten!
Allemaal beschermd door de wilde Supramonte met de suggestieve plaatsen van het achterland van Barbaricino, rijk aan eeuwenoude tradities, karakteristieke archeologische vindplaatsen en adembenemende landschappen voor liefhebbers van excursies en niet alleen en die wonderen omringt zoals het strand van Goloritze 'met de 144 m monoliet klimparadijs en grotten, kloven zoals die van "Gorroppu", bossen, oerwouden en bronnen zoals die van de Gologone met zijn bevaarbare rivier.
Dorgali al centro del golfo di Orosei; a sei km dalla sua marina Cala Gonone. equidistante dalle spiagge a sud e da quelle a nord e da interessanti territori dell'entroterra barbaricino per chi voglia conoscere le bellezze paesaggistiche, faunistiche , i prodotti agroalimentari.
Tutto intorno natura fatta di mare dalle acque trasparenti, percorsi incontaminati per chi ama camminare e falesie per chi pratica l'arrampicata libera.La nostra casa si trova a Dorgali paese al centro di un affascinante costa che colpisce per la diversità dei paesaggi e le altissime falesie che insieme al turchese dell'acqua,i bellissimi fondali,i piccoli e bianchi ciottoli finemente levigati caratterizzano le spiagge più belle verso sud raggiungibili in auto, via mare o attraverso lunghe camminate immersi in una natura del tutto incontaminata:per chilometri i colori del mare e i profumi della macchia mediterranea sono i veri protagonisti! Ma il privilegio di abitare a Dorgali è che confina con la costa a nord ;è infatti possibile raggiungere con facilità le spiagge di Cartoe e Osalla, Su Barone ecc.. fino alla splendida oasi di Bidderosa e Berchidda. Sono spiagge più o meno grandi fatte di interminabili arenili di sabbia finissima e mare color smeraldo che non dimenticherete più!
Il tutto protetto dal selvaggio Supramonte con le suggestive località dell'entroterra barbaricino, ricche di millenarie tradizioni, caratteristici siti archeologici e paesaggi mozzafiato per gli amanti delle escursioni e non solo e che circonda meraviglie come la spiaggia di Goloritze’ con il monolite di 144 mt paradiso dei climbers e grotte ,gole come quella di “Gorroppu”,boschi,foreste primarie e fonti come quella del Gologone con il suo fiume navigabile.

  • Vakantie Reisdoel : Zee (Cala Luna, Cala Mariolu,Piscine di Venere,Goloritzè - 4.5 km)
  • Op de begane grond
  • Hoogte : 416 m
  • Ligging (op het zuiden bijv.) : Oost
Toegankelijkheid
Deze tekst is automatisch vertaald.
Toegang met de auto:
Volg de richting van Nuoro snelweg 131 uit de haven of luchthaven van Olbia, uitgang Lula-Dorgali, volg Dorgali.

Accesso in auto:
Seguire la direzione Nuoro superstrada 131 dal porto o aeroporto di Alghero/Olbia, uscita Lula-Dorgali, poi seguire Dorgali. Percorrere sempre la strada 131 se si arriva da Cagliari e proseguire in direzione Nuoro Sassari
Oordeel van de huurders
De aanbevelingen van de huurders.
« VoorgaandVolgend »
Waarom zijn deze opmerkingen betrouwbaar ?
Kwaliteitscontrole

Deze vakantiewoning heeft geen opmerkingen gekregen met een cijfer lager dan 4 op een totaal van 5, en ook geen alert.

De Kwaliteitsservice stelt zich ten doel om te zorgen dat de advertenties zeer betrouwbaar zijn en dat de huurders tevreden zijn.

De Kwaliteitsservice MediaVakanties.com :

  • Volg de mate van tevredenheid van huurders voor elke advertentie,
  • Controleer de echtheid van de opmerkingen,
  • Voert een systematisch kwaliteitsonderzoek uit in geval van negatieve beoordeling door een huurder,
  • Staat de verhuurder bij om de kwaliteit van zijn aanbieding te verbeteren ,
  • Neemt indien nodig corrigerende maatregelen waarmee de betrouwbaarheid van de advertenties kan worden gegarandeerd : info verhuurder, kwaliteitsmelding of verwijdering advertentie
Ons kwaliteitsbeleid
Geef aan wat niet klopt aan deze advertentie.
Indien u onze kwaliteitsservice over deze advertentie wenst te berichten, klik hier .
Betaling : Rechtstreeks van de eigenaar
De huur moet rechtstreeks betaald worden aan de eigenaar.
Uw veiligheid staat voorop
Beveiligde Betaling beschikbaar
  • Het platform MediaVakanties.com bevat procedures om frauduleuze advertenties tegen te gaan.
  • De site kent geen fraude sinds meerdere jaren.
Beschikbaarheidskalender
Beschikbaar Last-minute aanbieding Gereserveerd Reservatie in aanvraag

Tarieven van de vakantiewoning
650 € / 850 €$ 703 / $ 919£557 / £729956 $CAN / 1.251 $CAN638 SFr / 834 SFr /wk.
Waarom zijn de vakantiewoningen MediaVakanties.com goedkoper ?
Periode Meer info over de tarieven opVerblijf < 7 dagen Minimale verblijfsduur
van 29/03/24 tot 30/03/24neem contact op met de eigenaar5 overnachtingen
van 30/03/24 tot 29/05/24700 €$ 757£6001.030 $CAN687 SFr / wk.1 overnachting
van 29/05/24 tot 30/05/24neem contact op met de eigenaar5 overnachtingen
van 30/05/24 tot 28/06/24780 €$ 844£6691.148 $CAN765 SFr / wk.1 overnachting
van 28/06/24 tot 29/06/24neem contact op met de eigenaar5 overnachtingen
van 29/06/24 tot 03/08/24850 €$ 919£7291.251 $CAN834 SFr / wk.
van 08/08/24 tot 09/08/24850 €$ 919£7291.251 $CAN834 SFr / wk.
van 09/08/24 tot 12/08/24850 €$ 919£7291.251 $CAN834 SFr / wk.
van 12/08/24 tot 13/08/24850 €$ 919£7291.251 $CAN834 SFr / wk.
van 20/08/24 tot 21/08/24850 €$ 919£7291.251 $CAN834 SFr / wk.
van 21/08/24 tot 29/08/24850 €$ 919£7291.251 $CAN834 SFr / wk.
van 29/08/24 tot 30/08/24neem contact op met de eigenaar
van 30/08/24 tot 28/09/24780 €$ 844£6691.148 $CAN765 SFr / wk.
van 28/09/24 tot 29/09/24neem contact op met de eigenaar
van 29/09/24 tot 29/12/24700 €$ 757£6001.030 $CAN687 SFr / wk.1 overnachting
van 29/12/24 tot 31/12/26neem contact op met de eigenaar

  • Minimale verblijfsduur : 5 nachten
  • Betaling voorschot aan de eigenaar bij reservering (rechtstreekse betaling): 20% van de huur

Deze tekst is automatisch vertaald.
Kortingen zijn beschikbaar afhankelijk van de duur van het verblijf; hoe langer hoe lager de prijs per week.
Sono previsti sconti in relazione alla durata del soggiorno; maggiore è la durata minore il prezzo a settimana.
Optionele multirisk-verzekering
Teneinde de kwaliteit van het aanbod te waarborgen heeft MediaVakanties.com© een multirisk-verzekering (optioneel) voor haar huurders : woning komt niet overeen met de advertentie, huurrisico, annulering/onderbreking verblijf, huurfraude, reisbijstand. Klik hier voor meer informatie.
Advertentie aangeboden door MediaVakanties.com
Allerlaagste prijs
Tussen particulieren
Geen commissie
Veiligheid
Fraudecontrole
Tevredenheidsenquête huurder
Verhuurder
Mevr Dalia C.
lid sinds 26/12/2007
Gesproken talen : FR EN IT US
Aantal advertenties : 3
Bericht
+31
de minimale verblijfsduur die wordt geaccepteerd voor deze locatie is 5 nachten
Verstuur
Acties

Delen

Uitprinten

Favoriet
bekijk mijn favorieten Favorieten ()
Reserveer! Mevr Dalia C. Gesproken talen : FR EN IT US