Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen Mont Ventoux
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Mont ventoux
1 / 5
84 op- of aanmerking - Pagina 1/5
Gert Jan D, 09/10/2023
4/5
Super huis mooie tuin ruimte genoeg
Bix S, 24/05/2023
5/5
Fijn huis met zwembad en alles erop en eraan. Op loopafstand van Bedoin en toch rustig gelegen. Goede service van de verhuurder en de dame van de ontvangst. Alles geheel naar wens. Een aanrader.
Peter D, 04/07/2022
4/5
heel vriendelijke eigenaar alles heel netjes onderhouden schitterende omgeving, ideale uitvalsbasis voor wielertoeristen

Studio Caromb 2 tot 8 personen
Vakantiewoning Caromb, tot 2 km Van Caromb - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Maroula I, 29/09/2021
5/5
We hebben genoten van een fantastisch vakantie in een heerlijke woning en een prachtige omgeving. Het balkon van de woning heeft een schitterend uitzicht over de vallei en was gedurende ons verblijf het meest favoriete plekje. Communicatie met de eigenaar verliep heel prettig en soepel evenals de ontvangst en het wegwijs maken door de beheerster ter plekke. Kortom...een aanrader voor liefhebbers van rust, ruimte, uitzicht, natuur, wandelen en trailen. We komen hier vast nog eens! Groetjes Bert en Maroula

Vakantiehuis Buis les Baronnies 2 tot 6 personen
Vakantiewoning La Roche-sur-le-Buis, tot 3 km Van Buis les Baronnies - Drôme - Rhône-Alpes
Hilde P, 02/08/2021
5/5
Wij gaan al meer dan 10 jaar naar Frankrijk op vakantie. Steeds in de Provence. Wij hebben dus al vele gites gezien. Maar deze gite is toch wel top. De gite is knus, gezellig , ... Hier is zelfs tot op de kleinste details gelet zoals bloemen in een vaasje, flesje wijn, confituur, tomaten en courgette uit eigen moestuin, kruiden en zo verder. Het zwembad is helemaal oki doki. Bernard en Betty zijn vriendelijke en aangename mensen. Voor de stilte is het zeker een aanrader. Het is ook een goede uitvalbasis kom wat in de omgeving te bezichtigen. Wij gaan zeker nog terug !!!

Huis Aubignan 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Aubignan, tot 2 km Van Aubignan - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Glenda V, 19/07/2020
5/5
een geweldige dame, geweldig onthaal, een aanrader voor iedereen. het huis tip top in orde een geweldig zwembad. wij hebben een fantastische vakantie gehad
Ruben F, 17/06/2017
5/5
De vakantie in augustus/september is een van onze beste vakanties geweest. Mijn vrouw en ik hebben ontzettend genoten! Tijdens het maken van deze review krijgen wij weer heimwee!!! - We zijn zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen bij aankomst. - Familie van de eigenaren namen ons mee met een wandeling zodat wij de buurt leerden kennen. - De racefietsen mochten in de grote garage. - Wij hadden veel privacy ondanks dat het huurhuis aan de villa is gebouwd. - Een heerlijk groot zwembad met uitzicht op de Mont Ventoux. - Prachtige en zeer goed onderhouden tuin. - Een heerlijk eigen terras. - Een groot terras bij het zwembad - Een gezellig overdekt terras bij het zwembad. - Fantastische fietsroutes in de buurt (Mont Ventoux, Gorges de la Nesque, etc.) - Mooie (historische) dorpen zoals Vaison la Romaine met leuke winkels en markt - Genoeg supermarkten voor boodschappen - Geweldige lieve buren waar je een beroep op kunt doen bij afwezigheid van de eigenaren. - De villa straalt rust uit en het was er ook rustig. - Midden in de natuur en toch niet afgelegen. - Je kan vanuit het huis wandelen en fietsen (racefiets). - Handdoeken en beddengoed, wasmachine, etc., alles is aanwezig.

Villa Vaison la Romaine 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Entrechaux, tot 6 km Van Vaison la Romaine - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Leontine V, 30/08/2016
5/5
We hebben heerlijk genoten in dit verblijf. Zeer vriendelijke eigenaren. Schoon en mooi huis op een toplocatie!

Villa Vaison la Romaine 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Entrechaux, tot 6 km Van Vaison la Romaine - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Danny G, 15/08/2016
5/5
Location dans le calme absolue. Propriétaires tres sympa et discret. On s' y croit seul sur le monde. Grand magasins a +/- 7km, boulanger dans le village. Uiterst kalme, rustige locatie zonder buren in de directe omgeving. Je waant je alleen op de wereld. Grote winkels op 7km ongeveer. Bakker in het drop. Wel bestellen vanaf +5 koffiekoeken die absoluut de moeite zijn. De eigenaars verblijven in een studio naast de vakantiewoning en zijn zeer behulpzaam en discreet.

Huis Nyons 4 tot 8 personen
Vakantiewoning Le Pègue, tot 15 km Van Nyons - Drôme - Rhône-Alpes
Willy K, 11/05/2015
5/5
Je moet wel een dierenliefhebber zijn.Wij hebben er een aangename vakantie gehad en een super vriendelijke en gedienstige eigenares genoten.
Nico V, 25/05/2014
5/5
De ontvangst is hartelijk en er is aan deze woning veel zorg besteed om een prettig verblijf te hebben. Het uitzicht is prachtig en de woning ligt erg rustig. De keuken is volledig ingericht en het is prettig om bij beide slaapkamers een badkamer te hebben. Een pré zou zijn om bij de woning ligstoelen te hebben zodat je daarvoor niet naar het zwembad hoeft te lopen wat 50 meter verder ligt.
Valérie P, 23/09/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Perfect.
Geweldige eigenaren, beschikbaar, aanwezig en tegelijkertijd zeer discreet.
Zeer functionele verhuur. Schitterend zwembad.
Met dank aan Betty en Bernard voor de basilicum.....?
Tot binnenkort.
Parfait. Propriétaires formidables, disponibles, présents et à la fois très discrets. Location très fonctionnelle. Superbe piscine. Merci a Betty et à Bernard pour le basilic.....😉 A bientôt.

Huis Aubignan 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Aubignan, tot 2 km Van Aubignan - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Martine T, 12/09/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Super huis, zeer goed uitgerust en zeer schoon, rustig gelegen, maar zeer dicht bij het dorpscentrum en zijn activiteiten. We zullen zeker terugkeren.
Super maison très bien équipée et très propre, située au calme, mais très proche du centre village et de ses animations. Nous y retournerons certainement.
Mickaël G, 29/08/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zeer mooie omgeving.
Hartverwarmend welkom.
Zeer goed uitgerust, ruim huis.
Mooi zwembad.
Très bel environnement. Accueil chaleureux. Maison très bien équipée, spacieuse. Belle piscine.

Huis Nyons 4 tot 8 personen
Vakantiewoning Le Pègue, tot 15 km Van Nyons - Drôme - Rhône-Alpes
Michel M, 21/08/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Aangenaam verblijf aan de voet van de Ventoux. Zeer warm welkom van de gastheer en accommodatie in perfecte staat. Drie mooie slaapkamers en goed beddengoed en badlinnen. Goede ligging en dicht bij winkels.
Ik raad deze verhuur aan.
Agréable séjour au pied du Ventoux. Très bon accueil de l'hôte et logement en parfait état. Trois belles chambres et bonne literie ainsi que le linge de toilette. Bon emplacement et à proximité des commerces. Je recommande cette location.
Stéphane R, 20/08/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Verhuur zeer aangenaam, zowel door de ligging als door de uitrusting.
Eigenaars erg vriendelijk en attent op onze verzoeken.
Location fort agréable tant par sa localisation que par ses équipements. Propriétaires très sympathiques et à l'écoute de nos demandes.

Huis Nyons 4 tot 8 personen
Vakantiewoning Le Pègue, tot 15 km Van Nyons - Drôme - Rhône-Alpes
Jerome S, 16/08/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Ongelooflijke vakanties in een hemelse omgeving.
De prachtige tuin met zijn ongelooflijke uitzicht op de Mont Ventoux, het zwembad met de ligstoelen eromheen die uitzicht bieden op de wijngaarden, olijfbomen of de Mont Ventoux met het enige achtergrondgeluid van de krekels. De verhuur met zijn terras in de schaduw van een blauweregen, de lounge bij het zwembad die momenten van gezelligheid mogelijk maakt met zijn pizza-oven.
Wanneer u zich in de huur bevindt, ontbreekt er niets. De hele keuken is uitgerust en je mist geen gebruiksvoorwerp. Een prachtige badkamer met zijn XXL-douche (zeer aangenaam voor volwassenen), de 2 slaapkamers zijn ruim en de airconditioning is een echte plus voor een dutje ?
En tot slot is Catherine, onze gastheer, oneindig vriendelijk en zeer discreet. Ik bedank haar nogmaals voor haar welkom en om ons te laten genieten van deze rustige en betoverende omgeving.??



Des vacances incroyables dans un cadre totalement paradisiaque. Le jardin magnifique avec sa vue incroyable sur le Mont Ventoux, la piscine avec ses transats disposés autour permettant d'avoir des vues sur les vignes, oliviers ou le Mont Ventoux avec comme seul bruit de fond les cigales. La location avec sa terrasse ombragée par une glycine, le coin salon au bord de la piscine permettant des moments de convivialité avec son four à pizza. Quand à l'intérieur de la location, rien ne manque. Toute la cuisine est équipée et vous ne manquez d'aucun ustensile. Une belle salle de bains avec sa douche XXL (très agréable pour les grands) , les 2 chambres sont spacieuses et la climatisation est un vrai plus pour la sieste 😉 Et pour finir, Catherine notre hôte est d'une gentillesse infinie et d'une grande discrétion. Je la remercie encore de son accueil et de nous avoir fait profiter de ce cadre si calme et enchanteur.🙏🏻

Villa Vaison la Romaine 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Entrechaux, tot 6 km Van Vaison la Romaine - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Sandrine C, 10/08/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
We hebben daar een heerlijke familievakantie gehad, een klein paradijs. De eigenaren zijn schattig, warm welkom en altijd bereikbaar indien nodig. We zullen zeker teruggaan. Schitterende regio.
Nous y avons passé de magnifiques vacances en famille un petit paradis. Les propriétaires sont adorables, bel accueil, et toujours joignables si besoin. Nous y retournerons très certainement. Superbe région.
Nicolas D, 21/07/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
We hebben een zeer aangenaam familieverblijf gehad in deze prachtige villa. Het zwembad stelde ons in staat ons op te frissen. De villa is ruim en van alle gemakken voorzien. Ook het contact met de eigenaar was zeer hartelijk en vriendelijk. Ik raad deze advertentie ten zeerste aan.
Nous avons passé un très agréable séjour en famille dans cette magnifique villa. La piscine nous a permis de nous rafraichir. La villa est spacieuse et parfaitement équipée. Le contact avec le propriétaire a également été très cordial et sympathique. Je recommande vivement cette annonce.
Aurélie W, 20/07/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Schitterende locatie, adembenemend uitzicht! Zeer mooi en zeer schoon huis.
Gemakkelijk te bereiken en zeer rustige plek, veel mooie dorpjes om te bezoeken in de buurt.
De eigenaar is erg aardig en vriendelijk, blijft discreet en geeft uitstekend advies.
Ik kan deze verhuur alleen maar aanbevelen, we hopen snel terug te komen!
De beschrijving en de foto's komen helemaal overeen met de werkelijkheid, hoewel we nog positiever verrast waren toen we aankwamen, dus alles was perfect!
Magnifique location, vue imprenable! Maison très agréable et extrêmement propre. Endroit facile d'accès et très calme, beaucoup de villages magnifiques à visiter à proximité. La propriétaire est très gentille et sympathique en restant discrète et d'excellent conseil. Je ne peux que recommander cette location, nous esperons avoir la chance d'y revenir prochainement! La description et les photos sont totalement en adéquation avec la réalité quoique nous avons été surpris encore d'avantage positivement en arrivant tellement tout était parfait!

Villa Vaison la Romaine 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Entrechaux, tot 6 km Van Vaison la Romaine - Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
1 / 5
84 op- of aanmerking - Pagina 1/5