Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen Les 3 Vallées
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Les 3 vallées
1 / 36
706 op- of aanmerking - Pagina 1/36
Theo H, 07/04/2024
5/5
Het kan nog beter worden uitgelegd dat boven 1 ruimte is, met de 7 slaapplaatsen. Prima bedden en goed verblijf gehad.

Appartement in een appartementencomplex Les Menuires 4 tot 7 personen
Vakantiewoning Les Menuires - Savoie - Rhône-Alpes
Willem Pepijn V, 20/03/2024
5/5
Fijne accommodatie! We waren met het openbaar vervoer. Het bureau waar we de sleutel konden ophalen zit direct bovenin een gebouw bij de bushalte Gare Routiere. En omdat er van daar uit zo'n beetje direct een liftje naar beneden naar het appartement gaat hoef je niet ver te zeulen met je spullen. Appartement zelf ligt direct aan de piste. De apparatuur in de keuken en de badkamer zagen er behoorlijk nieuw uit. Ook waren er kruiden, olijfolie, vaatwastabletten en genoeg schoonmaakmiddelen aanwezig. Dit is nog weleens anders als je in Frankrijk iets huurt. De indeling was ook ok, 1 slaapkamer met een uitklapbaar 2-persoonsbed, en een klein kamertje met een stapelbed en een kast waar je je kleding kwijt kunt. Wij waren met z'n tweëen, maar met een gezin van 4 lijkt het me ook prima te doen. Enige minpuntje dat we hadden was dat de wc wel heel erg klein was, met je knieën tegen de deur..

Appartement in een appartementencomplex Les Menuires 4 tot 5 personen
Vakantiewoning Les Menuires - Savoie - Rhône-Alpes
Luc C, 18/03/2024
5/5
Het appartement ,met mooi zonnig terras, is zeer goed uitgerust en heel goed onderhouden . Ideaal gelegen t.o.v. de skipistes , winkels , restaurants ... De ontvangst door de verantwoordelijke ter plaatse was zeer hartelijk . Zeer vlotte communicatie met de eigenaars . Wij komen graag terug .

Appartement in een appartementencomplex Méribel 4 tot 8 personen
Vakantiewoning Méribel - Savoie - Rhône-Alpes
Sylvia B, 20/02/2024
4/5
De ligging van dit appartement is perfect. Alweer voor de 4e keer hier geweest. Balkon op het zuiden. Lift naar het centrum. skiverhuur en supermarkt op een paar meter lopen. Ski-in/ski-out. 3 slaapkamers en 2 badkamers, ideaal voor 6/7 personen. Van alle gemakken voorzien, en contact met verhuurder is prima.

Appartement in een appartementencomplex Les Menuires 6 tot 8 personen
Vakantiewoning Les Menuires - Savoie - Rhône-Alpes
Hans E, 28/02/2022
5/5
Super gezellig appartement waar we met 6 personen verbleven. vlakbij de lift richting Meribel en les Menuires. Supermarkt op loop afstand. Prima plek om een heerlijke skivakantie te houden.

Appartement in een chalet Saint Martin de Belleville 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Saint Martin de Belleville - Savoie - Rhône-Alpes
Marije D, 12/01/2022
5/5
Perfect located at the ski piste accessing val thorens ski area. Very handy ski deposit below included. The appartement is exactly like the pictures and description with a very complete kitchen and comfortable beds. Do bring bed linnen. We’ve had a lovely week and pleasant contact with the owner who is very flexible.
Olga S, 22/03/2020
5/5
Perfect place to spend the holiday. Everything needed is in, warm and cosy. Located on the piste, it takes only 50m to get to the nearest lift. Or just go down and enjoy your route to the next lift. Very friendly owners. Highly recommended. __________________________ Endroit parfait pour passer les vacances. Tout est nécessaire, chaleureux et confortable. Situé sur la piste, il ne faut que 30m pour se rendre à l'ascenseur le plus proche. Ou tout simplement descendre et profiter de votre itinéraire vers le prochain ascenseur. Propriétaires très sympathiques. Hautement recommandé.
J-P P, 15/02/2020
5/5
Dit appartement hebben we gehuurd met 4 personen. Dit appartement is niet goed maar SUPER GOED! Volledig uitgerust. Prima locatie en een verhuurder die van aanpakken weet.. Meer info geef ik niet want anders is er volgend jaar voor ons geen plaats meer. ;-)

Appartement in een appartementencomplex Les Menuires 2 tot 8 personen
Vakantiewoning Les Menuires - Rhône-Alpes
Tom J, 02/02/2020
5/5
L'appartement est très central aux village. Il y a un supermarché à 150 mètres. Il y a formidable ski-in/ski-out. La piste est au pied de l'appartement. L'appartement a une vue sur la montagne et est très bien équipé. Tous vos besoins sont présents et la cuisine est formidable. Les lits son bien. Il y a un parking dessous et le propriétaire de l'appartement est gentil et d'une grande aide par téléphone. Nous n’hésitons pas de réserver une prochaine fois aux Ménuires.

Appartement in een appartementencomplex Les Menuires 2 tot 5 personen
Vakantiewoning Les Menuires - Savoie - Rhône-Alpes
John V, 07/01/2020
4/5
Mooi appartement, alle benodigde voorzieningen zijn aanwezig. Alleen het uitzicht is wat minder.

Appartement in een appartementencomplex Les Menuires 4 tot 7 personen
Vakantiewoning Les Menuires - Savoie - Rhône-Alpes
Sylvia B, 05/02/2019
4/5
For the second time in this appartment. Great location and everything you need in the appartment! Great accomodation!! Contact very good. Ski rental and Sherpa just outside the building.

Appartement in een appartementencomplex Les Menuires 6 tot 8 personen
Vakantiewoning Les Menuires - Savoie - Rhône-Alpes
D, 10/04/2018
4/5
Prijs - kwaliteit meer dan in orde. Ideale ligging en rustig gelegen

Appartement in een appartementencomplex Les Menuires 4 tot 5 personen
Vakantiewoning Les Menuires - Savoie - Rhône-Alpes
Margo H, 07/03/2017
5/5
Het appartement met twee slaapkamers was goed. Wij konden tot aan het appartement skiën bij voldoende sneeuw. Het appartement was goed uitgerust met borden, bestek, pannen e.d. Het appartement was ook heel goed schoon. Bij de huismeester kregen wij heel snel de sleutel, we hoefden niet te wachten. Ook de service van de huismeester was goed. We hebben het fijn gehad in het appartement en zouden het de volgende keer zeker weer opnieuw huren. Bedankt Gerard.

Appartement in een appartementencomplex Val Thorens 2 tot 5 personen
Vakantiewoning Val Thorens - Savoie - Rhône-Alpes
Jantien S, 06/03/2016
5/5
Het is een heel mooi ruim appartement met een heerlijk terras op het Zuiden en de verhuurders zijn heel aardig en makkelijk. Omdat het midden in het dorp ligt en het een doorgaande weg is , is het af en toe wel wat druk met auto`s . De afstand naar de eerste skilift is 30 m. lopen, dus je kunt als je wilt thuis lunchen en de ski`s bij de skilift laten staan. wat wel jammer is , er is geen internet, dit kun je wel gratis voor 1 uur krijgen bij de office de tourisme die vlak bij is. Ook heeft de familie dichtbij een parkeerplaats ter beschikking. Wij hebben een hele fijne vakantie gehad, mede dankzij het appartement omdat het weer niet helemaal meewerkte.

Appartement in een chalet Saint Martin de Belleville 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Saint Martin de Belleville - Savoie - Rhône-Alpes
Caroline P, 05/03/2014
4/5
Goed en snel contact met de eigenaar. Sleuteladres bij Sherpa is prima. Appartement compleet uitgerust, prima voor 6 personen. Bed in mezzanine is minder goed, maar eigenaar heeft aangegeven dit in de zomer te vervangen. Goede toegang tot het gebied.

Appartement in een appartementencomplex Les Menuires 2 tot 8 personen
Vakantiewoning Les Menuires - Rhône-Alpes
Joost D, 20/01/2014
5/5
We hebben de eigenaar geadviseerd om een douchegordijn op te hangen en een betere douche kop die kan hangen en voorzien van een voldoende lange slang. Verder een prima accommodatie die uitstekend ligt met een zeer goede prijs/prestatie verhouding. Alle lof voor de communicatie en het versturen van de sleutels zodat je direct naar binnen kon, zonder omwegen en/of wachten.

Appartement in een chalet Les Menuires 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Les Menuires - Savoie - Rhône-Alpes
Marnick D, 21/03/2013
5/5
Het appartement ligt stapvoets van de pistes op amper 2 min loppafstand. Het is een proper appartement, klein maar gezellig voor 4 personen. Wij hebben een aangename en heel rustige skivakantie gehad, geen lawaai, op 50 m een lekkere bakkerij en op loopafstand een grote supermarche waar je alle voedingswaren kan krijgen, een aanrader en een correcte en eerlijke verhuurder. Bedankt.
M. A, 12/05/2010
5/5
Prima appartement, goede centrale ligging in het dorp. Goed gefaciliteerde woning en voldeed aan onze verblijfseisen.

Appartement in een appartementencomplex Val Thorens 5 tot 6 personen
Vakantiewoning Val Thorens - Savoie - Rhône-Alpes
Nacim B, 07/04/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zeer tevreden met mijn verblijf, ik zou met veel plezier terugkomen.
De verhuur voldoet aan de beschrijving, aan de voet van de pistes en in de directe omgeving van winkels.
Het appartement is schoon, goed ingericht, met een gescheiden cabine waardoor je jezelf kunt isoleren, perfect uitgerust qua keukenapparatuur (+Nespresso) en beschikbare producten (voedsel, hygiëne en schoonmaak, met de toevoeging van een High Speed Internet Toegang.
Ten slotte is de gastheer erg vriendelijk, gastvrij en meegaand. Hij reageerde ook erg snel ondanks mijn late reservering, dus ik dank hem hartelijk voor zijn welkom!
Très satisfait de mon séjour, je reviendrais avec grand plaisir. La location est conforme à la description, au pied des pistes et à proximité immédiate des commerces. L’appartement est propre, bien agencé, avec une cabine cloisonnée qui permet de s’isoler, parfaitement pourvu en terme d'équipements de cuisine (+Nespresso) et de produits mis à disposition (alimentaires, hygiène et ménage , avec en plus un accès internet haut-débit. Enfin, l’hôte est très sympathique, accueillant et arrangeant. Il a de plus été très réactif en dépit de ma réservation tardive, je le remercie donc infiniment pour son accueil!
H. M, 25/03/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het appartement is gelegen in een rustige hoek van het wooncomplex en is ruim van opzet. Wij hebben er 1 week doorgebracht met 4 volwassenen. De uitrusting en inrichting zijn van hoge kwaliteit en tevens geschikt voor 6 personen. Ook is er voldoende opbergruimte en opbergmogelijkheden. Er zijn veel slimme, elegant doordachte detailoplossingen voor meubels, verlichting en apparatuur. De communicatie met de verhuurder is uitstekend en beleefd. Wij komen graag terug.

Het appartement is gelegen op een rustige en vredige locatie. Nous y avons passé a semaine met 4 volwassenen. De uitrusting en uitrusting is van goede kwaliteit en voldoende voor 6 personen. Aan de buitenkant is er een mooie ruimte voor assortiment en opbergmogelijkheden. De namen van de oplossingen zijn gedetailleerd en elegant voor het meubilair, de uitrusting en de uitrusting. De communicatie met de propriétaire is uitstekend en trekt veel aandacht. Nous reviendrons met plezier.
Das Appartement liegt in einem ruhigen Eckbereich der Wohnanlage und ist geräumig. Wir haben mit 4 erwachsenen Personen 1 Woche dort verbracht. Die Ausstattung und Einrichtung ist qualitativ hochwertig und auch für 6 Personen geeignet. Zudem ist genügend Stauraum und Ablagemöglichkeiten vorhanden. Es gibt viele pfiffige, elegant durchdachte Deteillösungen bei Möbeln, Beleuchtung und Equipment. Kommunikation mit dem Vermieter ist ausgezeichnet und zuvorkommend. Wir kommen gerne wieder. L'appartement est situé calme au coin de l'immeuble et est spacieux. Nous y avons passé une semaine avec 4 adultes. L'équipement et l'ameublement sont d'une bonne qualité et suffisamment pour 6 personnes. En outre, il y a beaucoup d'espace de rangement et de possibilités de stockage. Il existe de nombreuses solutions détaillées et élégantes pour les meubles, l'éclairage et l'équipement. La communication avec le propriétaire est excellente, il est très attentionné. Nous reviendrons avec plaisir.

Appartement in een appartementencomplex Méribel 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Méribel - Savoie - Rhône-Alpes
1 / 36
706 op- of aanmerking - Pagina 1/36