Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen Bretagne
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Bretagne
1 / 81
1615 op- of aanmerking - Pagina 1/81
Cornelis J, 18/05/2023
5/5
Dit is de mooiste woning die we tot nu toe gehad hebben. Zeer compleet.
Conny R, 02/08/2022
4/5
fijne vakantiewoning bij vriendelijke verhuurder. Alles was in orde
Tombeur S, 21/06/2022
5/5
Zeer prettig verblijf gehad in deze woning. Alles aanwezig en zeer aangename verhuurders! Zeker een aanrader!👍
Geertje V, 16/08/2019
5/5
Prachtig huis met een geweldig uitzicht en van alle gemakken voorzien. Mooie uitvalsbasis voor het verkennen van de Côte d' Amor. Het contact met de verhuurder was prettig en correct. We werden hartelijk ontvangen door een zeer vriendelijke en hartelijke Gaël.

Villa Paimpol 4 tot 10 personen
Vakantiewoning Plouha, tot 12 km Van Paimpol - Côtes d'Armor - Bretagne
Marjo F, 07/07/2019
5/5
Prima huis dat volledig is ingericht. Erg vriendelijke ontvangst. Voor twee personen ruim huis, voor 4 personen, was onze eigen keus op later moment, niet echt aan te raden. Wij hebben een fijne week gehad.
Monica L, 05/06/2019
4/5
Heerlijke dagen gehad, prachtige omgeving.

Vakantiehuis Frehel 2 tot 3 personen
Vakantiewoning Plévenon, tot 2 km Van Frehel - Côtes d'Armor - Bretagne
Christel H, 14/10/2018
5/5
La maison était comme décrite. Belles vues, terrain bien clôturé pour nos deux petits chiens. Bien organisé par les propriétaires, accueil à l'heure, pas de surprises sur les prix annoncés etc. Nous revenons en tout cas !!
Familie F, 07/08/2018
5/5
Ruime woning dicht bij de kust en van ale gemakken voorzien. Eigenaresse spreekt alleen frans maar is zeer vriendelijk.
Marleen V, 30/07/2018
4/5
Ruime woning met grote tuin, zeer rustig gelegen, gerenoveerde badkamers, keuken voorzien van alle nodige materiaal en apparatuur (vaatwasser, wasmachine, droogkast, vuur, microgolf..), centraal gelegen als uitvalsbasis voor uitstappen, zeer vriendelijke eigenaar, goede ontvangst door huisbewaarder Claude.

Huis Erdeven 7 tot 14 personen
Vakantiewoning Erdeven, tot 3 km Van Erdeven - Morbihan - Bretagne
Etienne R, 28/07/2018
4/5
Leuke ruime woning met grote tuin. Rustig gelegen. In de woning is alle comfort voorzien. Het gelijkvloers en de eerste verdieping verdienen wel een opknapbeurt. Alle badkamers zijn reeds gerenoveerd en aangepast aan huidige normen. De bovenste verdieping is volledig gerenoveerd. De keuken biedt alle comfort. In een straal van 10 km is erheel wat te beleven. Je kan er dus met een grote familie gezellig vertoeven.

Huis Erdeven 7 tot 14 personen
Vakantiewoning Erdeven, tot 3 km Van Erdeven - Morbihan - Bretagne
Frans V, 10/06/2018
5/5
geweldige woning met maar 1 minpunt(je), de baai valt bij eb helemaal droog. daardoor iets minder echt watergevoel. Verder helemaal prima, vooral de contacten met de tussenpersoon Sophie, helemaal top!!
Bruno D, 31/10/2017
4/5
Een gezellige en leuk aangeklede woning die rustig is gelegen juist buiten Ploüer sur Rance. Wij waren hier met 2 volwassenen en 3 kinderen (15 tot 18jr) en het huis was hier groot genoeg voor. Met 6 zou echter moeilijk lukken, denken wij. Een zeer attente en vriendelijke verhuurster die je verwent met een fles wijn, snoepjes en heerlijke pannenkoeken. Prijs/kwaliteit is dit zeer goed!!!

Huis Saint Malo 2 tot 5 personen
Vakantiewoning Plouër-sur-Rance, tot 20 km Van Saint Malo - Ille et Vilaine - Bretagne
Ria A, 01/10/2017
4/5
Het tweepersoonsbed is wat aan de kleine kant(160) Het huis is goed verzorgd en schoon, verwarming is prima, erg belangrijk want wij hadden de hele week veel regen en kou. Leuke tuin. Jammer dat er maar een restaurant open was voor het diner. Het eten was er matig. Les pieds sur l'eau.
Anouk K, 26/07/2017
5/5
Heel propere en ruime woning. Alles was aanwezig. Een goede omheinde tuin.

Huis Roscoff 1 tot 6 personen
Vakantiewoning Santec, tot 2 km Van Roscoff - Finistère - Bretagne
Hilde B, 20/07/2017
5/5
Zeer leuke vakantie gehad in Quiberon mede door de toffe vakantiewoning. De woning was zeer ruim, zeer verzorgd en had alle nodige voorzieningen. Locatie was top, op wandelafstand van strand en centrum. Chapeau aan de eigenaar!
Leo S, 17/08/2015
5/5
Prima appartement voor 4 personen voor 2 weken. Alles is aanwezig ook handdoeken en badlakens voor op het strand. Wasmachine en droger zijn erg praktisch en ook de vaatwasser maakt het verblijf aangenaam. De slaapkamers waren prima in orde en netjes schoon. Ook de badkamer is prima in orde. In de keuken is alles aanwezig om lekker te kunnen koken. Vanaf het balkon heb je een mooi uitzicht over het strand en de boulevard. Vlakbij is een zeilschool en verhuur van kayaks, catamarans en surfplanken. Wetsuits zijn inbegrepen bij de verhuur. Bij het appartement hoort een garagebox onder het complex, waar de auto veilig en koel kan staan. Omgeving is prachtig en stranden zijn erg mooi en goed onderhouden. Ook kun je er mooie wandelingen maken. Kortom een prima verblijf voor wie van zee en strand houdt.

Appartement in een appartementencomplex Trebeurden 4 tot 5 personen
Vakantiewoning Trebeurden - Côtes d'Armor - Bretagne
Mariëtte H, 11/08/2015
5/5
Heel mooi huisje met prachtig uitzicht. We waren met 3 personen. Ik sliep op de slaapbank die ik overigens niet zo comfortabel vond. En de keukenkastjes zijn wel aan vervanging toe. Niet vies, dat niet maar moeilijk om schoon te houden, het was kaal hout waardoor je elke kring of plekje zag. Maar daarentegen zat er zelfs een afwasmachine en wasmachine in. Voor de rest, een leuk klein huisje voorzien van alle gemakken. We zouden hier zeker naar teruggaan. Boeken ging ook heel makkelijk, al vond ik het wel een beetje eng om rechtsstreek bij de eigenaar te boeken maar alles is perfect verlopen en Mr Frederics is ontzettend vriendelijk

Huis Plougasnou 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Plougasnou, tot 4 km Van Plougasnou - Finistère - Bretagne
Alfred G, 10/08/2015
5/5
Een heerlijk groot, goed geoutilleerd huis, van alle gemakken voorzien. Groot genoeg om prima met twee gezinnen met kinderen te verblijven. Grote rustige tuin met uitzicht op alleen maar Bretonse natuur. De locatie in Erdeven ook prima uitvalsbasis voor uitstapjes naar de verschillende stranden, Carnac, Auray, Vannes, Quiberon.

Huis Erdeven 7 tot 14 personen
Vakantiewoning Erdeven, tot 3 km Van Erdeven - Morbihan - Bretagne
Alex D, 29/07/2015
5/5
DEZE Woning is volledig tot in de puntjes in orde,alles is aanwezig voor binnen en buiten.Is zeer goed gelegen, bijna op het strand.HEEL GOED.
Patrick P, 22/07/2015
5/5
Stijlvol, modern en zeer comfortabel appartement. Werkelijk alle verzorgd keuken- en onderhoudsmateriaal is ruim voldoende aanwezig. Warm onthaal door de eigenaars. Zoals aangegeven, de zee en het strand zijn zeer dichtbij. Ook de privéparking én de garage zijn een meerwaarde! Een absolute aanrader!

Appartement in een appartementencomplex Sarzeau 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Sarzeau, tot 3 km Van Sarzeau - Presqu'île de Rhuys - Bretagne
1 / 81
1615 op- of aanmerking - Pagina 1/81