Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen Atlantische Kust voor 5 personen
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Atlantische kust
1 / 62
1231 op- of aanmerking - Pagina 1/62
Sofie T, 11/07/2022
5/5
Heel leuk verblijf op mooie locatie !

Villa Pornic 2 tot 6 personen
Vakantiewoning Pornic, tot 1 km Van Pornic - Loire-Atlantique - Pays de la Loire
Jan V, 11/09/2021
5/5
De stacaravan staat op een prachtig, bloemrijk park. Wij waren met 4 personen. Daardoor hadden wij een kamertje over. Alles is klein maar fijn. De stacaravan is heel goed ingericht. Aan werkelijk alles is gedacht. Er is een prachtig overdekte veranda, waardoor je een extra stuk leefruimte hebt. Je hebt veel privacy bij je huisje. Leuk zwembad op het park. Via google-translate goed contact met de eigenaren die vlak bij ons verbleven.

Stacaravan La Tranche-sur-mer 6 tot 8 personen
Vakantiewoning Saint-Cyr-en-Talmondais, tot 18 km Van La Tranche-sur-mer - Vendée - Pays de la Loire
Edwin D, 14/09/2020
5/5
Wij zijn net terug van 2 heerlijke weken in ViBeBen. (En hebben nu al heimwee) Bij aankomst heb je direct een echt welkom- en vakantiegevoel. ViBeBen is een keurig onderhouden luxe vakantiewoning, van alle gemakken voorzien en zeer compleet ingericht. Alles is schoon, netjes en praktisch. Gezellige huiselijke inrichting en door de vele ramen is er ook veel lichtinval. Overal rolluiken (in de woonkamer en keuken elektrisch bedienbaar), een zonnescherm. Goede bedden met goede matrassen. Grote kasten met voldoende opruimmogelijkheden. Badkamer en toilet eenvoudig, maar netjes, prima douche.. Zeer fijn terras en een mooie, volledig omheinde, tuin met voldoende privacy. Zeer rustige en gunstige ligging ten opzichte van het strand en van het uitgestrekte bos. Wie van rust en natuur houdt, is hier op de juiste plek. De woning is hond vriendelijk. (mits opgevoede hond en op aanvraag) De eigenaar is zéér vriendelijke en (indien nodig) zeer behulpzaam. Met vragen of een gezellige babbel kun je altijd bij hem terecht, verder respecteert hij de privacy. 1 ding staat voor ons al vast; wij gaan zeker terug !!
Arnold V, 09/08/2020
5/5
Geweldige mobile home op een top locatie. Erg genoten. Eigenaar is erg vriendelijk.

Stacaravan Labenne Océan 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Labenne, tot 2 km Van Labenne Océan - Landes - Aquitaine
Filip M, 23/09/2019
4/5
Heel vriendelijk onthaal door de eigenaars. Mooie rustige locatie om volop te genieten van het zwembad. Ideaal gelegen om uitstapjes te doen en de streek te verkennen.(Arcachon, Dune Pilat, Le Teich, Cap Ferret,..) Een aanrader . Filip

Villa Arcachon 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Gujan-Mestras, tot 12 km Van Arcachon - Gironde - Aquitaine
Paul R, 25/08/2019
5/5
Prachtige woning op een mooie locatie
Paul R, 11/08/2019
5/5
Wat een geweldig huis. Dicht bij het strand en de gezellige terrassen en voorzien van alle gemakken. De eigenaresse was uitermate vriendelijk en behulpzaam. Het huis heeft mede bijgedragen aan een heerlijke vakantie in Moliets. Wij komen zeker terug!
Karine V, 08/11/2017
5/5
Een mooi, gezellig en vooral proper huisje met alles erop en eraan! Zeer dicht bij het strand, winkels, eetgelegenheden. Verzorgde nieuwe badkamer met inloopdouche, wc (met afzuig) en volledig geïnstalleerde keuken met alle mogelijke toestellen en keukenmateriaal beschikbaar. Ruime afgesloten parkeerplaats! Enige mogelijke negatieve opmerking is de (gevaarlijke) steile trap naar de eerste verdieping. Volgend jaar zelfde periode gaan we zeker terug!! Super vriendelijke eigenaars :-)

Appartement in een villa Vieux Boucau 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Vieux Boucau - Landes - Aquitaine
Dirk V, 05/07/2016
5/5
Zeer goed uitgeruste, aangename en propere vakantiewoning (TV excellent) en fantastische ligging. Uiterst Vriendelijke eigenaars. Een klein minpuntje is dat er geen WIFI is dat zou er toch mogen zijn voor de prijs die betaald dient te worden...
Peter V, 04/08/2015
5/5
Veel ruimte? Comfortabel. Volledige uitgerust om zelf te koken. Ideale ligging vlakbij strand. Niet te druk, maar toch levendig. Vriendelijke eigenares. Een absolute aanrader !

Huis Andernos les Bains 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Arès, tot 3 km Van Andernos les Bains - Gironde - Aquitaine
E H, 22/10/2014
4/5
Wij surfers hebben het als bijzonder prettig ervaren zo snel en makkelijk aan het einde van de straat het strand te kunnen bereiken. Voor mensen die gas gewend zijn is inductie-koken ernstig lastig. Wel vonden wij het fijn dat er zoveel kook-, bak- en leefgerei aanwezig was. In de advertentie staat dat het huisje geschikt is voor 6 personen, maar daar zijn wij het niet mee eens. Met 5 volwassenen wordt het krap. De prijs/kwaliteit verhouding vonden wij prima. Ook waren wij heel blij met de vriendelijke verhuurders die nota bene een flesje wijn en een confit de canard gekoeld voor ons klaar hadden gezet. Graag tot een volgende keer!

Appartement Vieux Boucau 4 tot 5 personen
Vakantiewoning Vieux Boucau - Landes - Aquitaine
Miranda D, 15/07/2012
4/5
mooie gezellige woning met een paar minpunten zoals: gras was niet onderhouden stond dan ook veel te hoog geen wasdraad en wasspelden 1 ligstoel voor 4 personen tuinmeubelen waren vuil onvoldoende poetsmateriaal
Agp B, 14/09/2011
4/5
Accommatie prima en ruim. Faciliteiten ruim voldoende. Opvang en wegwijs bij aankomst goed. Enige minpunt: De eenpersoonsbedden (die wij genoodzaakt waren te kiezen omdat wij geen tweepersoonslakens mee hadden genomen) waren bijzonder hard en naar onze smaak erg klein. Wij hebben desondanks een fantastische vakantie gehad. Fam. Bevers, Heemskerk

Huis Le Château d'Oléron 4 tot 5 personen
Vakantiewoning Le Château-d'Oléron, tot 2 km Van Le Château d'Oléron - Ile d'Oléron (eiland) - Poitou-Charentes
Michael S, 07/08/2011
5/5
Perfecte en gastvrije ontvangst door de eigenaar. Alles is aanwezig. Ruim huis met een prima rustige ligging en een mooi uitzicht.
Verbraeken M, 07/09/2009
5/5
Prachtige huurwoning, volledig in orde, veel keukengerief en huishoudgerief, zeer ruim voor 6 personen. Eén nadeel: bij aankomst is de straat niet gemakkelijk te vinden. Ook onze huurder naast ons had daar problemen mee.
C.j. V, 26/07/2009
5/5
De keukenuitrusting is bijzonder compleet en uitgebreid. De bedden zijn gemiddeld. De bereikbaarheid van strand en duinen te voet is optimaal. Het contact met de vehuurder per e mail functioneerde zonder problemen. Aanrader.
Valérie L, 09/02/2024
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Vakantie in Biriatou, een klein Baskisch dorpje.
Zeer warm welkom van de eigenaresse mevrouw H. dankzij haar vriendelijkheid, haar welkomstgeschenk en haar goede advies over bezoeken. Midden in de natuur, ideaal huis voor een rustige vakantie met vrienden of familie. Goed gelegen in Biriatou, een klein dorpje op 4 km van de stranden van Hendaye en 2 km van Spanje. Comfort gewaardeerd met een badkamer in elke slaapkamer, grote woonkamer en groot beschut terras. Aanbevelen.
Vacances à Biriatou, petit village basque. Très bon accueil de la propriétaire Mme H. de part sa gentillesse, son cadeau de bienvenue et ses bons conseils de visites. En pleine nature, maison idéale pour passer des vacances au calme entre amis ou en famille. Bien située à Biriatou, petit village à 4 kms des plages d'Hendaye et 2 kms de l'Espagne. Confort apprécié avec une salle de bain dans chaque chambre, grande pièce à vivre et grande terrasse abritée. A recommander.

Huis Hendaye 1 tot 7 personen
Vakantiewoning Biriatou, tot 2 km Van Hendaye - Pyrénées-Atlantiques - Aquitaine
Veronique C, 14/12/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zeer aangenaam, functioneel en zeer goed ingericht huis in een rustige omgeving. Mooie tuin en mooie terrassen. Zeer aangenaam verwarmd zwembad voor het hele gezin. Warm welkom. Uitstekend 2e verblijf voor 6 personen en een kleine hond eind oktober 2023, we komen met plezier terug en we raden deze verhuur aan.
Maison très agréable, fonctionnelle et très bien décorée dans un quartier calme. Joli jardin et belles terrasses. Piscine chauffée très appréciable pour toute la famille. Accueuil chaleureux. Excellent 2e séjour pour 6 personnes et un petit chien fin octobre 2023, nous reviendrons avec plaisir et nous recommandons cette location.

Villa Ronce-les-Bains 2 tot 6 personen
Vakantiewoning La Tremblade, tot 2 km Van Ronce-les-Bains - Charente-Maritime - Poitou-Charentes
Claudie D, 04/11/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
Zeer comfortabel appartement omdat het zeer goed uitgerust, zeer goed ingericht, schoon en ideaal gelegen is.
De ontvangst is zeer professioneel en het contact met de eigenaar, de heer M., zeer vriendelijk.
Wij hopen heel erg dat we terug kunnen komen.
Appartement très confortable car très bien équipé, très bien décoré, propre et idéalement situé. L'accueil est très professionnel et le contact avec le propriétaire, Mr M., très sympathique. Nous espérons vivement pouvoir revenir.

Appartement Les Sables d'Olonne 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Les Sables d'Olonne - Vendée - Pays de la Loire
Philppe L, 30/10/2023
5/5
Deze tekst is automatisch vertaald.
klein "poppenhuis" van formaat, met alles wat je nodig hebt om een geweldige week te hebben gehad, met een zeer vriendelijke en beschikbare eigenaar, bedankt meneer LEROUX; en uitzonderlijke locatie met directe toegang tot het strand => niets om over te klagen, mijn hond Calin bedankt je ook
petite maison de "poupée" par la taille, avec tout ce qu'il faut pour avoir passé une semaine super, avec un proprio fort sympa et disponible, merci à vous Monsieur LEROUX; et situation exceptionnelle avec acces direct à la plage => rien à redire, mon chien Calin vous remercie également
1 / 62
1231 op- of aanmerking - Pagina 1/62