Menu
Wijzigen Uw zoekopdracht
Vakantiewoningen Europa voor 3 personen
Op- en aanmerkingen van huurders over de woningen Europa
1 / 1374
27467 op- of aanmerking - Pagina 1/1374
Willem Pepijn V, 20/03/2024
5/5
Fijne accommodatie! We waren met het openbaar vervoer. Het bureau waar we de sleutel konden ophalen zit direct bovenin een gebouw bij de bushalte Gare Routiere. En omdat er van daar uit zo'n beetje direct een liftje naar beneden naar het appartement gaat hoef je niet ver te zeulen met je spullen. Appartement zelf ligt direct aan de piste. De apparatuur in de keuken en de badkamer zagen er behoorlijk nieuw uit. Ook waren er kruiden, olijfolie, vaatwastabletten en genoeg schoonmaakmiddelen aanwezig. Dit is nog weleens anders als je in Frankrijk iets huurt. De indeling was ook ok, 1 slaapkamer met een uitklapbaar 2-persoonsbed, en een klein kamertje met een stapelbed en een kast waar je je kleding kwijt kunt. Wij waren met z'n tweëen, maar met een gezin van 4 lijkt het me ook prima te doen. Enige minpuntje dat we hadden was dat de wc wel heel erg klein was, met je knieën tegen de deur..

Appartement in een appartementencomplex Les Menuires 4 tot 5 personen
Vakantiewoning Les Menuires - Savoie - Rhône-Alpes
Luc C, 18/03/2024
5/5
Het appartement ,met mooi zonnig terras, is zeer goed uitgerust en heel goed onderhouden . Ideaal gelegen t.o.v. de skipistes , winkels , restaurants ... De ontvangst door de verantwoordelijke ter plaatse was zeer hartelijk . Zeer vlotte communicatie met de eigenaars . Wij komen graag terug .

Appartement in een appartementencomplex Méribel 4 tot 8 personen
Vakantiewoning Méribel - Savoie - Rhône-Alpes
Lilian V, 22/02/2024
5/5
Het enigste betreft de schoonmaak. Wij dachten door € 180,-- te betalen; de schoonmaak gedaan zou worden. Nee dus; bij vertrek kwam er iemand de woning controleren en had aanmerkingen op wat kruimels op de vloer en de niet gedweilde vloer. Dat moest beter. Ten eerste dachten wij dat de vloer niet met water schoongemaakt mocht worden (hout) en ten tweede heeft hij bij eerdere contrôles verzaakt de zeer vette en vervuilde oven te bekijken en randjes en hoekjes die vol met stof lagen. De schoonmaakploeg zelf was coulanter, maar zeiden niet genoeg tijd te hebben/krijgen om de woningen goed schoon te maken. Verder was het een heerlijke goed uitgeruste en gezellige woning.

Appartement in een villa Valloire 2 tot 9 personen
Vakantiewoning Valloire - Savoie - Rhône-Alpes
Veronique L, 19/02/2024
5/5
Het appartement is ruim en zeer netjes. Alles is aanwezig om een aangenaam verblijf te hebben. Het appartement ligt op 5 minuten wandelafstand van de skilift. De verhuurder is zeer behulpzaam. Het enige minpuntje voor onze beide kinderen was dat er geen wifi aanwezig was.

Appartement in een villa Termignon la Vanoise 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Termignon la Vanoise - Savoie - Rhône-Alpes
Aaron P, 10/01/2024
5/5
Geweldige locatie, heerlijke douche en veel keukengerei. Bedden zijn goed.
Y. B, 15/10/2023
5/5
Mooie ligging met uitzicht op zee en zwembad. Dichtbij winkels. Goed uitgangspunt voor fietstochtjes naar Cannes, Nice en verder.

Appartement in een appartementencomplex Juan les Pins 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Antibes, tot 2 km Van Juan les Pins - Alpes-Maritimes - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Gert Jan D, 09/10/2023
4/5
Super huis mooie tuin ruimte genoeg
Martijn K, 23/09/2023
4/5
We hadden een appartement op 2 hoog. Op maandag werd begonnen met de renovatie van het appartement boven ons. In eerste instantie zelfs met een sloophamer. Later werd een puin stort koker buiten het gebouw gehangen, ook voor ons raam langs. We hebben contact opgenomen met de verhuurder die volgens zeggen ter plekke is geweest. Het geluid boven ons ons was daarna een stuk minder maar er blijft toch een gevoel dat dit niet hoort als je een appartement huurt. Verder was alles in orde , alleen douchen in bad zonder douchegordijn en ophanghaak voor de douchekop is lastig en geeft snel een waterballet. Groeten Klaas en Rita M.

Appartement in een appartementencomplex Wissant 4 tot 6 personen
Vakantiewoning Wissant - Pas de Calais - Nord-Pas de Calais
Hans M, 19/09/2023
5/5
Fijne, ruime en schone accomodatie in een zeer rustige residence met een heerlijk zwembad. Auto fijn geparkeerd in de afgesloten parkeergarage. Verhuurder ook zeer vriendelijk en betrokken zowel bij ontvangst en vertrek. We komen graag terug.

Appartement in een appartementencomplex Fréjus 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Fréjus - Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Marijke M, 13/09/2023
5/5
Zeer fijn appartement, volledig ingericht en 2 ventilatoren. We hebben helemaal niks gemist in het appartement en het was erg schoon. Op loopafstand van het strand, winkels en restaurants de auto bijna niet nodig gehad. Fijn tuintje met voldoende privacy. Ondanks de taal barrière toch goed kunnen communiceren met de verhuurders. Erg vriendelijk ontvangen en alles goed uitgelegd. Ik zou het appartement zeker adviseren aan andere andere verhuurders.

Appartement in een appartementencomplex Saint Pierre la Mer 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Saint Pierre la Mer - Aude - Languedoc-Roussillon
Benny En Carla V, 07/09/2023
5/5
Super ontvangst, zeer mooi appartement, alles is aanwezig (en zelfs nog meer!), rustig en ideaal gelegen om de mooie omgeving te verkennen. Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!

Appartement in een appartementencomplex Wimereux 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Wimereux - Pas de Calais - Nord-Pas de Calais
Patrick V, 06/09/2023
5/5
Fantastische locatie
Emile R, 31/08/2023
5/5
Wat een prachtig huis! We hebben hier 3 weken zomervakantie mogen doorbrengen en de tijd vloog voorbij. Het ligt op een mooie locatie op ongeveer 10min rijden naar Rosas. Vaak een lekker windje waardoor het goed vertoeven was. Er zijn allerlei voorzieningen dichtbij in de buurt zoals supermarkten, kartbaan en aquapark. Tevens is het zoutwater zwembad een genot. Geen brand ogen door het chloor en de temperatuur was heerlijk, altijd zo rond de 28graden. Er was meer dan genoeg keuken apparatuur aanwezig. Kortom: zeker een aanrader om naar toe te gaan. De eigenaren zijn ontzettend vriendelijk.

Villa Rosas 2 tot 10 personen
Vakantiewoning ROSES, tot 3 km Van Rosas - Girona (provincia de) - Catalonië
Gaby Y, 29/08/2023
5/5
Keurig en schoon appartement op een top lokatie en na 1 week schone lakens en handdoeken. Vriendelijk en lief personeel. Fijne 2 weken gehad, super bedankt!
Linda H, 29/08/2023
5/5
Vriendelijke gastheer. Zeer volledig ingericht huisje en tuin, zeer ruime tuin, veel privacy. Mooie omgeving met veel mogelijkheden tot wandelen/fietsen. Leuk dorpje.

Vakantiehuis La Bresse Hohneck 2 tot 6 personen
Vakantiewoning La Bresse Hohneck - Vogezen - Lorraine
Carmelita P, 24/08/2023
5/5
Het was een heel mooi, schoon, gezellig appartement. Een zeer groot dak terras. Alles wat je nodig hebt is aanwezig in het appartement. Zeer leuk ingericht in Ibiza style. Dichtbij het strand. Als er iets was werd het gelijk opgelost door de concergie. Er werd zelfs een fles cava bezorgd op mijn verjaardag. Echt een top aanrader als je een leuk appartement zoekt in ibiza.

Appartement in een appartementencomplex Cala Tarida 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Sant Josep de sa Talaia, tot 1 km Van Cala Tarida - Ibiza - Balearen
Marcelle M, 21/08/2023
5/5
Een nette en zeer volledig ingerichte accommodatie. Een vriendelijke en behulpzame verhuurder. Een mooie, rustige locatie.

Vakantiehuis La Clusaz 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Thônes, tot 13 km Van La Clusaz - Haute-Savoie - Rhône-Alpes
S P, 20/08/2023
4/5
Het is een heel ruim en mooi appartement met een fantastisch uitzicht! Het balkon is vrij ruim en er was altijd een gedeelte zon maar ook voor de helft schaduw, daardoor konden we de hele dag door op het balkon zitten. Er was ook een parasol aanwezig. Het zwembad was fijn. Toen wij er waren was het er nooit druk. Bij het zwembad stonden wel ligbedjes, maar geen parasols. Daarom namen wij regelmatig de parasol van het appartement mee naar beneden. Het appartement heeft heel veel ramen, wat fijn is voor het luchten en het uitzicht. Alle ramen hebben een rolluik, zodat de kamers heel goed verduisterd kunnen worden en het de warmte buiten houdt. Het zou wel een toevoeging geweest zijn als er airco zou zijn. Het is een uitdaging om de auto te parkeren omdat het pad daar naartoe heel stijl en bochtig is. Wij lieten de auto meestal boven aan de weg staan. De volgende keer kies ik voor een appartement wat meer in het centrum ligt, omdat het érg moeilijk parkeren is in Roses. Het enige echte minpunt (want bovenstaande punten waren al bekend in de omschrijving) vond ik dat het appartement niet erg schoon was. Ik heb dat gemeld bij de verhuurster, maar daar heeft ze niet op gereageerd en we hebben ook gewoon de 60,- schoonmaakkosten betaald. Positief was dat we gemeld hadden dat er een rolluik niet meer open ging dat het de dag erna al gemaakt werd.

Appartement in een appartementencomplex Rosas 2 tot 4 personen
Vakantiewoning Rosas - Girona (provincia de) - Catalonië
Lilia F, 16/08/2023
5/5
Een fijne vakantiewoning op een rustige plek. Alles was goed geregeld.
Marjan L, 14/08/2023
5/5
Een heerlijk vakantie adres! Fijn groot huis in een prachtige omgeving. Mooi groot zwembad waar we elke dag veel plezier van hebben gehad. We komen graag nog eens terug!
1 / 1374
27467 op- of aanmerking - Pagina 1/1374