Mijn selectie
Mijn huurdersaccount

Constatering van een probleem betreffende een advertentie

MediaVakanties.com hecht grote waarde aan de betrouwbaarheid van de advertenties, aan de kwaliteit van de accommodaties en aan de geleverde service door de verhuurders.

Mocht u een b>probleem ondervinden met de onderstaande vakantiewoning, wilt u ons dan daarover alle informatie geven aub.

Overzicht van de vakantiewoning

Huis Brugge 5 personen

Verhuurder: Mevr Isabelle D.
Ligging : Vakantiewoning Brugge - West-Vlaanderen

Volledige advertentie

Kies het soort probleem dat u heeft ondervonden


Er bestaat al een aanvraag met het emailadres voor advertentienr.68118. Mocht u van de verhuurder geen reactie hebben ontvangen, laat ons dit dan weten door de onderstaande code in te vullen.
Deze aanvraag is echter nog maar kort gedaan en daarom is het mogelijk dat de verhuurder nog geen tijd heeft gehad om te reageren. Heeft u nog even geduld en gebruik het formulier indien de reactietijd langer is dan 48 uur. U kunt ook proberen contact op te nemen via de telefoon.
Wij hebben geen enkele aanvraag gevonden via dit emailadres. Wellicht heeft u een ander adres gebruikt of dat u een fout heeft gemaakt met het intypen bij de aanvraag. U kunt via dit formulier andere adressen testen of u kunt bij de verhuurder een nieuwe aanvraag doen.

Captcha

Kopieer de code

Laatste update van de pagina : Fri, 20 Oct 2017 23:56:22 +0200